ladymomm abasiyanik benim için bu hikayenin ana kahramanı sensin aşkım senin yazdığın şeylere o kadar güldüm ki kocam bile delirdi mi bu der gibi baktı yani yüzüme ndjdkdld
blackhoney ladymomm evet devam belki keşfediliriz yazarlık falan teklifleri gelir. Durmak yok hadi bakalım böyle böyle ilerlicez arkadaşlar. Bu basamakları böyle böyle aşıcaz 👍🏻 fgdhfgf
kleopatranizzz blackhoney arkadaşınıza sorun. Eğer birgün hafızamı kaybedersem bana söyleyeceğin ilk şey ne olurdu ? Bunun postunu da açmak isteyen buyursun açsın 😁🫶🏼 @ladymomm
etoile ladymomm ben hikaye yazmam kuzum sen post olarak aç biz sana ayak uyduralim. Ama geç girerim çünkü dışarda olacağım 😜
ladymomm blackhoney ben zaten bir kursta hikaye yazıyordum herkes elden ele okuyordu kavga vs edenler bile vardı hzjxjxkd önce ben okuyacağım diye 😂😂😂 ama burada o kadar ciddi yazmaya gelmiyor 😂 bizi burada keşfeden olursa da olsa olsa gider yazar olamaz diye yasak çıkarır ajsjsls
blackhoney ladymomm aaa ne kadar güzel. Buraya da atabilirsin istersen. Ciddi ciddi okuruz. Burda post sahibi saçmalamak serbest dedi diye aldı başını gitti post. Sen yaz ciddi ciddide okuruz biz 🫶🏼
zeytep ladymomm arkadaşlarının okumak istemesi, özellikle yazdığın metni okumak için bu şekilde davranmaları, senin bu konuda yetenekli olduğunu gösterir. Yeteneğinin üzerine gittikçe, o konuda daha iyi olursun🌹