Moonlight_ kleopatranizzz agri var sol parmaklarimda ama sükür iyiyim allah beterinden korusun insallah 🙏🏻 Demedi askim film cektirdikten sonra gitcem bakcak bakalim ne dicek
kleopatranizzz Moonlight_ Güzel sonuçlar al inşallah moon,Amuda kalkmaya ara verin ama işe yarayacaktır 🤌🤣
Moonlight_ kleopatranizzz insallah askimm🙏🏻 ahahaha evet cok fazla yüklendim demek amuda kalkmaya ara veriyorum😂😂😂😂
Moonlight_ ladymomm yok aslinda hic yüklenmedim balim birden agri olusmaya basladi ve elimi kapatamaz oldum yani yumruk yapamiyordum. Sonra biraz düzeldi derken yine basladi bi gidip bi geliyor 😐
ladymomm Moonlight_ sinirlerin mi zarar gördü acaba? İnşaallah kötü bir sonuç çıkmaz bitanem el zor çünkü. Bende bir dönem bilek ağrısı yaşıyordum çok zorladığım zaman uzun süre ağrısı hiç geçmiyor bir bezi bile sıkamaz oluyorum 🥲
Moonlight_ ladymomm bilmiyorum ki ayni dedigin gibi bezi sIkamiyorum sol elimle tabak bardak falan tutamiyorum dün bardagi götürürken elimden düsüverdi mesela 😐 sanada gecmis olsun askim simdi nasilsin peki düzeldi mi?
zeytep @Moonlight_ geçmiş olsun canım, acaba düştün mü veya bir yere vurdun mu fark etmeden? Bende parmağımda aynı şeyi yaşadım da.. Sonra kendi haline bıraktım dengesiz parmağı😅😂
ladymomm zeytep şu an ağrımıyor zorlayacak şeyler yapmıyorum ağır bir yük bindirmiyorum. Birara temizlik yaparken (ev taşıyorduk) çok yüklenmiştim bez sıkmaktan artık bileğimi çevirsem bile ağrı giriyordu çaydanlık vs taşıyamıyordum sonra o elimle olabildiğince iş yapmamaya çalıştım zaman içinde geçti ama yine yüklensem yine ağrır eminim 🫠
busenihicalakadaretmez @zeytep @Moonlight_ @gizew Benim saçlarım aşırı dökülüyor cildimde milialar falan var gözaltı morlukları gözeneklerim açık açık artı tavuk derisi görünümü var gözaltimda alnımda ha bir de ayak serçe parmağımin tırnak kısmı kırık pek sorun değil ama bazen sızlıyor gitmisken gösteririm. Ama görmedim oğlumunda kontrolü var beraber gitmeyin düşündüm çünkü yolum 2 saat sürecekti.
zeytep busenihicalakadaretmez gitmişken baktırabildin mi? Mesafe varsa ikisini bir yaptırman çok iyi olur. Hem sende cildine uygun en iyi kremi vs kullanarak bunu en aza indirgeyebilirsin. 🌹
zeytep Moonlight_ benim mikroel cerrahisi ameliyatı gerekiyor, o da çok riskli yani dshs berbat yapma ihtimalleri de varmış, doktor kullanabildiğin kadar idare ederdim ben olsam dedi. Bende idare ediyorum 😂parmak uzaylı gibi hajaja
busenihicalakadaretmez zeytep Hiç gitmedim 🥲 iptal ettirdim oğlumun kontrolü var o zaman topluca gidicem
zeytep busenihicalakadaretmez geçmiş olsun canım, ikisini bir yaptırman tabi senin için daha iyi olur. Vaktini değerli kullanmış olursun, oraya gittiğinde☺️