Sabah uyandığımda postuma cevap vermeyene küsüyorum bilginize arz ediyorum 🧐

abasiyanik ayy iyi geceler 🌷🥰 bugun bittik diyoruz yarin yine devam ediyoruzzz buda bize verilmis ekstra gucc 🥹❤️

abasiyanik

Gü naaayyy dııııın, aşkla, huzurla, mutlulukla, günaydın, günaydıııııınnnn ahhahahahhaha yazarken koptum 😂

melebek yaaa ama günaydinda ilk aklima gelen seda sayan oluyor direk onun sesi yankilaniyor beynimde 🤣🤣🤣🤣

melebek offfff nedennnn 🤣 bu konusurken nedennm gözlerim hep dudagina gidiyor ahahahahahjaj

Moonlight_

Insta’da keşfetime düşmesin diye engelledim ama bilinçaltımdaki Murat’ı silemiyorum 😂😂😂

melebek ay daha dün youtubeda sarki actim bir sonraki sarkida bu adam cikti sarkinin adini bilmiyorumda hani diyor ya arkamdan konusmayin kiz zilliler falan diye iste o sarki🤣 büyük oglum 7 yasinda oda dikelmis önüne bakiyor sonra bana gelip anne ben anlamadim bu erkekmi kadinmi diye soruyor 👀😂😂😂😂😂😂

Moonlight_

Offf, o minicik saçıyla yaptığı modeller, makyajlar… çocuk haklı 🥲😂 Youtube’dan engelleme yok mu 🤪

melebek 😂😂😂 ay sabah sabah neden murat övüc yaa kivanc baris falan varken hani illa murat olacaksa murat boz olabilir🤣
                O sadece klip icin cocugummm dedim kapattim 😂

melebek kivancida böyle güüü naaay diiinn diye hayal edemiyorumm🤣🤣🤣🤣🤣🤣