enerciiiii nuryollanna kız nasıl kirkayagi alıp atiyorsun ay çok korkunç siyah ve kocaman di benim gördüğüm yalnızdım bide
nuryollanna enerciiiii kız peçeteyle aldım ama elimi filan hiç değdirmedim ve direkt camdan asağı attım normalde asla ellemem😂
nuryollanna kizatasozu kız bende cok korkarım, kız ben kara sineği uçarken gördüm evde böcek zannedip kapıyı kapadım 😄 düsün yani o derece.
kizatasozu nuryollanna be peceteylw bezle flnda asla tutamam oysa küçükken böceklerle oynardım neden şimdi korkuyorum anlamıyorum?
BlackMambaa_ nuryollanna Ben 🧻Olmasına rağmen yine alamıyorum dokunamam asla o böcek sabahtan akşama kadar eşimi bekler ölü bir şekilde sksk
kizatasozu nuryollanna ben makinayla çekip sonra makinayin toz toplanan bölümünü merdivenlerin üstüne bırakmıştım ahahah
nuryollanna BlackMambaa_ ya bi keresinde odama kuş girmişti tülde kaldı ve ben sabahtan aksama kadar odaya girememiştim. Sonra babam geldi aldı kuşu biraz besledik ve gönderdik. 😃 yoksa hayvancağız ne olurdu bilmem
nuryollanna BlackMambaa_ Ya konudan alakasız şey diyecem sen bizim nurmusun 😂mavi annesi olan Yok canım o değilim 😃