Moonlight_ yoksa bunlar yenendenmi😂😂😂😂
Bikini 👙 önerileri 🔥
Eskobar yok kizz onlari napsin yiyipte icindekileri yesin aahahhahaha
Moonlight_ onları pek yiyemez bebeğim ycek daha😂😅
belladonna bende böyle düşünüyorum sanırım bu gün karar vermem lazım
Eskobar yaaaa 🤣
Moonlight_ hamileyim bi yandanda korkuyorum ateş uğruna çocuğuma bişi yaparmıyız diye😂😂kuyafetler falan olur inşallah yoksa pijama time😂😂
Eskobar
Çok düşünme bir anda karar ver ve al yoksa kararsızlık bitmez
Eskobar @belladonna bunu alcam sanırım
Leoparmı yoksa bu modelmi şimdi onu düşünüyorum
Leopar hiç giymedim daha ilk olsun diyorum
Eskobar
Ben leopar giymeyi seviyorum. Her kıyafette de tercih ederim. Leoparlı bikinim de var. Ben deseni sevdiğim için bana güzel geliyor. Daha önce hiç giymediysen bence bir şans ver. Eşin de ilk defa seni öyle görmüş olacak. Bence güzel olur
Eskobar bizde yazın sapancada bungolow ev kiraladık 5 günlüğüne eşimle oğlumla bende bikini istiyorum banada fikir oldu bnde bi kaç gördüğüm görselleri atacam size,bu arada leopar olanı bnde beğendim 😍
belladonna ozaman karar verilmiştir😂
karamelek90 36 bedenim herşey uyar ama işte vücudumda düşünmem gereken bazı yerler var özellikle karnım şişmeye başladı inşallah bu aldıklarım olur bir beden yukarısı bol gelecek çünki alamam göğüslerde sarkık ve küçük içinde kaybolur sonra 😂
Alacağım bakalım Allah kerim 😂
Eskobar bence de bilmiyor
karamelek90
Güzel duruyor açılışı bununla yapayım bidahaki e daha önceden bakarım inşallah
Cicekliperde tatilden gelelim boşanma davası açayım ben buna😂
Eskobar güzel canım tabiki befen ölcülerine uygun almakta önemli göhüs ölçüleri çok önemli küçük memelerin varsa daha cok böyle tek önünü kapatan modeller bak böyle kalıplı modelleri büyük memelerde sexi duruyor,ben 90 takıyorum memelerim büyük oldugu için genelde böyle kalıplı olanlari tercik ediyorum o yanlardan ipli boynuna dogru ipli baglamalı modellerde bana olmuyor pörtlüyor içinden