kanalize yaaa aklıma şey geldii.. Benim kız çok uysal uykucu bir bebekti ama asla dışarı çıkmayı sevmezdi. Aylık kontrol günleri resmen burnumuzdan gelirdi. Yine öyle günlerden biri beni tutmuş kriz o ağlıyo ben sinirimden ağlıyo modda 🤣 dişlerimi sıkıyorum artık nasıl sinirliyim anlatamam.. O gün öyle bitti ertesi gün kalktık eşim rüyasında benim çocuğu gece alıp sarıp sarmalayıp sokağa koyduğumu görmüş.. Alıyormuş eve yapma diye ben bu sefer alıp cam kenarına koyuyormuşum gelen alsın bunu ben sevmedim bunu diyormuşum 🤣 sabaha kadar sinir ettin beni demişti 🤣 adam bi gün önceden nasıl etkilendiyse yüzüm nasıl şekillere girdiyse artık…
Şimdi o günleri özlediğim o kadar çok oluyor ki.. Böyle bıcır bıcır konuşuyor karşımda, kendi seçimlerini yapıyo, ben sinirlenince beni sakinleştirmeye çalışıyo, birlikte müzik açıp dans ediyoruz, oturup konuşuyoruz,kalkıp bir yemek,tatlı yapıyoruz bunlar öyle mükemmel öyle özel şeyler ki anlatamam sana 🥰❤ çok sabır işi ama meyvesi çok tatlı ❤🙏🏻 Allahım evlatlarımıza güzel ömür versin sağlıklı huzurlu bereketli 🙏🏻