TombulHatun hayatboseglencos siyah bana dar gibi geldi dar değil mi duruştan mı öyle geldi bana acaba, renk oalrak kesin siyah ama
hayatboseglencos TombulHatun yok dar değil aslında duruştan sanırım. Bej pantolonla aynilar ikisi de standart beden çünkü
Pinkoooo hayatboseglencos bej olan daha uymuş ama söylemeden geçmiyecegim canım tunigin kısa degilmi 🥰
hayatboseglencos Pinkoooo evet kısa. Daha uzun olanlarda beğendiğim birşey olmadı. Begendiklerim de ya çok uzun ya da bunun gibi çok kısa. Uzunları kisaltsam modeli bozulacak. O yüzden bunu aldım artık cnku az kaldı bayrama daha ne kadar arayabilirim ki
hayatboseglencos Pinkoooo teşekkür ederim. İlk defa bir Bayram özendim hadi dedim bayramlık alayım kendime. Onda da içime sine sine bişey bulamadım
Pinkoooo hayatboseglencos bende daha alamadım inan bir türlü fırsatım olmuyor ki çıkayım ben çok zor beğenirim bakalım inşallah bulurum kendime göre birşey 😂 Tunugin çok güzel dedigim gibi sadece biraz kısa kalmış Instagramdan felan almak istersen güvenilir site isimleri verebilirim kuzum İnstagramdan felan almak istersen
hayatboseglencos Aldım artık para gitti yani 😅 yoksa alırdım. Sen yine de eğer varsa güzel ama öyle çok da pahalı olmayan biryerler isim verebilirsen sevinirim 🤣
ladymomm hayatboseglencos üstündeki tunik pantolondan ziyade daha çok eteklik gibi geldi ama eğer giyiyorsan etekle kombin etmeyi dene birde
Pinkoooo hayatboseglencos herşey pahalı canım 😂😂yinede bı bak istersen Onuk giyim, Şule giyim ,kamilkeskinbutik,elfidamoda, stilzademoda