mainbodi Biz genelde ilk kendi annemlere gideriz o yüzden kayınvalidem hep rahatsız olur peki ya sizler ??
TombulHatun mainbodi kimin evi yakınsa ona gidilmeli bence kv 5 dk mesafede oturuyor ona gitmeyip anneme gşdersem ayıp etmiş olurım bence,
kemalimyapmaz mainbodi valla tamamen o anki keyfimize bağlı değişiyor bu durum. Hiç öncesi konuşup plan yapmayız.
Moonlight_ mainbodi ne benim ne esimin ailesi burda degiller. Gittigimiz iki kapi var esimin yengesi ve komsumuz😐
mainbodi TombulHatun Yani öyle olduğunu düşünürsek haklısınız Benimde annem daha yakın o yüzden ilk ondan başlıyoruz ama kime ne anlatalım 😬
mainbodi Moonlight_ Tabi Buda üzücü bir durum ama en azından var olduklarını biliyorsunuz buda iyi hissettirir en azından 🌸
TombulHatun mainbodi yani annen yakınsa daha mantklı tabi ama ben olsam önce kv gider sonra günün tamamını annemde geçirmeyi teecih ederdim
Medusa mainbodi Biz önce kaynanama gideriz, daha yakın zaten diye, sonra annemlere geçeriz ve bütün gün orda kalırız yemek vs. Önce annemlere gitsek sonra kaynanama geçmek zorunda kalırız ve yemeğe de kalmak zorunda oluruz diye bu sistemden vazgeçmiyorum😂
brc12 mainbodi yok ya bu seferde eşime üzülüyorum ailesine düşkün diyorum keşke onlarda yakın olsaydı 🤣
kleopatranizzz mainbodi Tamamen benim isteğime bağlı,eşim önce şuraya gidelim demez. Bende ilk kayinvalideme kahvaltıya gitmeyi öğlende anneme geçip akşama kadar orada kalmayı tercih ediyorum🍒
mainbodi kleopatranizzz Bizde de öyle aslında Eşim problem etse annesine gitmek ister ama benim anneme gitmeyi problem etmiyor mesela Ama kayınvalidem fazla içerliyor anlamsız