adalina Kızlar selaamm, ben 7 aylık evliyim 4 aydır korunmuyoruz çocuk istiyoruz fakat her denemede olumsuz sonuç alıyoruz, benim içimi sıkıntı bastığı için kadın doğuma gitmek istedim, kadın doğum doktoru ilk randevuda neler yapıyor bi bilginiz var mı
arman adalina kan testi yapar ultrasonla enfeksiyon varmı diye bakabilir yani o biraz doktordan doktora gidişat değişiyor
melishanim adalina selam çocuk düşünüyorsanız 1 yıl kadar korunmasız ilişki olması gerekiyor yani 1 yıl denenmesi lazım ondan sonra doktora gidilir diye biliyorum ama gidecekseniz de üstteki arkadaşın dediği gibi ultrasona kan değerlerine hormonlarına falan bakar hayırlısıyla hamile kalırsın umarım
Pinkoooo adalina önce aşağıdan baktı sonra karnıma ultrasonla baktı ve kan tahlili istedi canım benim baya enfeksiyon vardı o engel oluyormuş fitil vermisti bana
kanalize adalina bence zaten bir sorun olmasa da bu karar alındığında gidilmeli kist var mı baktırılmalı kan tahlili verilmeli eksik vitaminler tamamlanmalı folik asit başlanmalı