ESMERBOMBA_ kizatasozu kendime almadım çocuklarada alacam daha bayram heyacanı yok çünkü herşey eskşde güzeldi 😏😒
gizew kizatasozu Kendime almadım,eşime de almadık.Oğluma da dolabından bir şey uydurayım diyorum bilmiyorum ya
enerciiiii zarifhanim bunun yeşili de çok tatlı duruyor çok beğeniyorum ama bana hep kısa gelir böyle şeyler hayırlı olsun 🥰
zarifhanim enerciiiii Evet ben de gördüm çok beğendim o rengini. ☺️ Birde kahve tonu vardı o da hoşuma gitti. Ama ben renkli şeyler aldığımda bir iki defa giyip sonra renkten sıkılıyorum hani alsam en fazla kremle kombinlenir diye almadım. O yüzden hep böyle koyu yada kremli tonlar seçiyorum çeşitli kombin üretebilmek için 🥲
Sedaa Cicekliperde vallahi çok yoğunum canım bu aralar. Hem sınava çalış, hem özel ders veriyorum, hem ramazan ayındayız hatim okuyorum, cocuklar ev derken buraya giremiyorum hic. Bir de bir kaç kez şehir dışına gittik geldik. Cok yorgunum😂
belladonna kizatasozu Daha bayramlık almadım alacağım inşallah 😅 Kızıma ve eşim aldık. İçimde de heyecan var çünkü ailelerimizi göreceğiz. Ailelerimizi görmek bile bayram sevinci oluyor bizde. Bizim ailede bayramlar çok güzel geçiyor. Hepimiz memleketimize gidiyoruz keyifli oluyor.
enerciiiii zarifhanim evet insan renkli şeylerden sıkılıyor bir süre sonra koyu renkler kurtarıcı oluyor
Cicekliperde zarifhanim nerden aldın? Bir de anne kız elbiselerinde benim tarzım olan pek yok ama bu güzelmiş. Birkaç kez giyeriz