Cicekliperde zarifhanim nerden aldın? Bir de anne kız elbiselerinde benim tarzım olan pek yok ama bu güzelmiş. Birkaç kez giyeriz
zarifhanim Cicekliperde Ben de çok şatafatlı şeyler giyemiyorum. Dediğin gibi anne kız takımlarının çoğu hep minnoş çiçekli pötikareli fiyonklu tarzda oluyor. Bu takımı Ceylan Otantik sayfasından aldım. Belki tarzına göre bulursun sen de bir şeyler.
enerciiiii zarifhanim evet insan renkli şeylerden sıkılıyor bir süre sonra koyu renkler kurtarıcı oluyor
meleksen1 kizatasozu Bugün oğlum için çıkıp aldık kendime ve eşime bakacak zaman ve halim kalmadı valla 😀 Sonra yine çıkacağız artık
Cicekliperde zarifhanim tahmin etmiştim aslında . Orda bunun tulumu vardı en son baktığımda bundan görmemiştim. Tulum da giyemem diye tercih etmemiştim. Neyse ben de alayım. Pişti olmayız nasılsa 🤣
kanalize kizatasozu ben kendime siyah tulum eşime siyah lacoste tişört aldım ikimizde siyah kombin yapacağız daha önce fotosunu atmıştım yine atabilirim 😊 benim memleketime gideceğimiz için bir tık mutluyum yoksa bayramın eskisi pek önemi kalmadı sanki
kanalize kizatasozu peridenin en lohusa depresyonundan çıkamayanı ben, olmamı var beş aylık 😊 ona ananesi aldı minie li takım 💓
zeytep kizatasozu ahhh nerede o eski bayramlar😅bizimkiler yakın zaten, bayramlık almadım ya, onun yerine başka alışveriş yaptım ben😅🤣
kizatasozu zeytep iyi yapmışsın kızımın giymedigi çok kıyafeti varda onlar hala biraz bol ben yinede alayım dedim