ebru0038 Kızlar herkese selam bugün iftarda neler yapıyorsunuz yazalım fikir olsun Benimki. daha belli değil ya mantı yaprım ya da sulu köfte yaparım sizler neler yapıcaksanız fikir olsun herkese
busenihicalakadaretmez ebru0038 Afiyet olsun ikisini de severim ama mantı favorim biz ne yeriz daha hiç düşünmedim bugün 🥲
Bsrkaya ebru0038 Dünden kalan menülerim varrr 😅 ve hemen yiyip arkadaşa çay içmesine gideceğim 🧡 Dünden kalan Menülerim ; ♦️ Mercimek Corbası ♦️ Garnitürlü Pilav ♦️Beyti kebabı ♦️Tavuk taco ♦️ Sarma ♦️Soğan mezesi ♦️Mor lahana mezesi ♦️Bol yesillikli Salata ♦️Limonlu cheesecake 🧡
etoile Moonlight_ kanka bn sapancaya gidiyorum eşimle takilacagiz. Şehirden uzak seçim var ya kutlamaları cekemeyecegiz 😂
etoile busenihicalakadaretmez Sapanca ama gideceğimiz yere daha gelemedik. Bebeğime bayramlık baktimm ancaa iftara yetisiriz 😜
ebru0038 busenihicalakadaretmez Benimkide aslında tam belli değil ama belki bunları yaparım diye yazdın
yavuzzzzzz Bugün lazanya deneyeceğim @Rouge anlatımıyla yapıcam , yanına da hani şu patatesi haşlayıp eziyorlar spnra zeytinyağ sürüp fırında kızartıyorlar ya ondan deniycem , keşfetmi rahat bırakmıyor 😅
0009392 ebru0038 Benim misafirlerim var Yayla çorbası Ispanaklı börek Et göveç Pilav Taze fasülye Havuç tarator Fırın sütlaç
kanalize ebru0038 eşe seçim görevi yazmışlar sabah 4’te gitti ne zaman gelecek belli değil 🙄bebekle tekim yemeğim de yok hiç fırsat vermiyor sağolsun ayak üstü geçiştircem dışardan söylesem hep aynı şeyler