etoile Moonlight_ kanka bn sapancaya gidiyorum eşimle takilacagiz. Şehirden uzak seçim var ya kutlamaları cekemeyecegiz 😂
etoile busenihicalakadaretmez Sapanca ama gideceğimiz yere daha gelemedik. Bebeğime bayramlık baktimm ancaa iftara yetisiriz 😜
soulless ebru0038 Etli çökertmek kebabı Bulgur pilavı Makarna Havuç tarator (yapmayı düşünüyorum) Mercimek çorbası Güllaç
kanalize meleksen1 🫂🫂 ağlıcam gece de uyumadım gündüz ayrı sorun gece gelecek yarın tekrar işe gidecek elim ayağım yok gibi
meleksen1 kanalize Ah yalnız değilsin bende de var aynı durum yarın belki izinli olurlar diye umut ediyorum
kanalize meleksen1 umarım senin eşin olur benimki keşke ama zor 🥹 1+1 çalışıyor izin gününe seçim denk geldi yarın normal mesai bizim bebekle başbaşa üç gün çıldırcaz 🥲
Bubenimoykumm ebru0038 şehriye ve tarhana çorbası Fırında etli bezelye Pilav Etli taze fasulye Salata Patatesli börek
karamelek90 ebru0038 ben bugün Annemler ve abimleri iftara çagırdım, Yayla Çorbası Çanaklarda Güveç Fırında tavuk patates Taze yeşil fasulye Kıymalı pide Yeşil mercimek pilavı Salata Tatlı revani
zeytep ebru0038 benim dünden yemeğim var kremalı mantar çorbası Patates oturtma Zeytinyağlı bakla Pilav Yanına ezme ve salata yaptım😁