• Gündem
  • HappyKids @aselincimom (hassas)

Kizlarr kidse girmiyordum bikac gundur simdi girdim ve yuregim daglandi😢 Van’da bir uzman cavus cinnet gecirip katliam yapmis 4 aylik kizini kafasindan esini de omzundan vurup kendine sikmis ve esi de happykids de cok aktif bi kullaniciydi cok naifti hep rastlardim postlarda yorumlastigimiz bile olurdu arada of allahim icim cok kotu bu dunyadaki en buyuk aciyla en berbat sekilde sinaniyor suan Ece Ceren gozyaslarim istemsiz akiyor kizini kendinden bile sakinan bi kadindi bu nasil bi dunya yarabbim offff

newmommy_
    Ay ne kadar kötü bir durum Ya Allah sabırlar versin kim bilir adam ne yaşadı bu kadar delirdi ama keşke o masum cana kıymasaydı 🥹

newmommy_ gordum bende o postu gordugumden beri giremiyorum kidse ben kizimi opmeye kiyamiyorum o kadin bide gormus sanirim vurulmus halde Allah yardimcisi olsun sabirlar versin insallah cok cok zor ben bile bu kadar icim yanmisken o ne haldedir😔

atss0000 o acinin tarifi yok oglumu dusundukce nefesim kesiliyor rabbim acisini dindirsin yuregini ferahlatsin cok zor cok dunyanin en guzel varligiyla en berbat bi sekilde sinaniyor off allahim yuregim agriyor ya

newmommy_
        Allah sabırlar versin gerçekten çok zor ama artık olan olmuş daha kimsenin elinden birşey gelmez melek olarak geldi melek olarak gitti yavrum demeki bu dünya da yiyecek ekmeği bu kadarmış..
        Bizim daha görmediğimiz bilmediğimiz ne olaylar yaşanıyor hepsi çok acı

BlackMambaa_ oyle tabi ama insan sanaldan da olsa konustugu birinin basina bu haberin geldigini ogrenince cok kotu etkileniyor rabbim bize evlatlarimiza hayirli uzun omur versin insan dunyanin yalan oldugunu bikez daha anliyo bu kotu olaylarla maalesef

newmommy_
            Kullanıcı adını yazdım da bütün postları kilitlenmiş 1 gün önce girmiş ve profili açık bir bayan küçük bir bebek o kadın mı

newmommy_ aynen öyle
              Şimdi adamı da düşünmek lazım belki çözemediği bir sıkıntısı vardır bilemeyiz uzmanlık zor bir görev kolay degil kaldıramıyorlar bazıları en son bunalıp kendisiyle beraber ailesini de götürmek istemiştir ama olan anneye oldu burada sadece gözü önünde çocuğunu kaybetti cok acı o kadının gözü önünden hiç gitmez daha o

BlackMambaa_ evet evet o 🥺 cennet meleginin guzelligini gordun mu off offf kidstekiler hastaneyi arayip durmuslar kadina her yerden ulasmaya calisiyorlar ama bu isleri daha da kotu etmekten baska biseye yaramaz diye dusunuyorum kadin bedenen iyi ama akli kalbi ne haldedir nerdedir bilemiyorum

BlackMambaa_ evet en kotusu en zoru bu kadin vefat etseydi anne kiz cennette beraberler diye dua edebilirdim en azindan of bilmiyorum gitmek mi zor kalmak mi diye sorarlar ya suan o sorunun her iki cevabini da veremiyorum 😢

newmommy_ çok kötü çok korkunç okurken bile tüylerim diken diken oldu Allah bilir ne yaşadida kıydı o yavrucağa Rabbim sabır versin

newmommy_ offf niye ya ya niye kendine siksaydi geberseydi minicik bebekten ne istedi annesi yaşıyormu ben anlamadim

newmommy_ ne diyeceğimi bilemiyorum, bitmişiz biz kalmamışız😭 gittim baktım öyle de güzel ki cennet kuşum. Yavrucuğum hiç haketmedin böylesi bir sonu hem de daha yolunun çok başındayken. Oysa bebeklerin en güvenli yurdudur ana-baba kucağı, Allahim aklım almıyor…