newmommy_
Kullanıcı adını yazdım da bütün postları kilitlenmiş 1 gün önce girmiş ve profili açık bir bayan küçük bir bebek o kadın mı
HappyKids @aselincimom (hassas)
newmommy_ aynen öyle
Şimdi adamı da düşünmek lazım belki çözemediği bir sıkıntısı vardır bilemeyiz uzmanlık zor bir görev kolay degil kaldıramıyorlar bazıları en son bunalıp kendisiyle beraber ailesini de götürmek istemiştir ama olan anneye oldu burada sadece gözü önünde çocuğunu kaybetti cok acı o kadının gözü önünden hiç gitmez daha o
BlackMambaa_ evet evet o 🥺 cennet meleginin guzelligini gordun mu off offf kidstekiler hastaneyi arayip durmuslar kadina her yerden ulasmaya calisiyorlar ama bu isleri daha da kotu etmekten baska biseye yaramaz diye dusunuyorum kadin bedenen iyi ama akli kalbi ne haldedir nerdedir bilemiyorum
BlackMambaa_ evet en kotusu en zoru bu kadin vefat etseydi anne kiz cennette beraberler diye dua edebilirdim en azindan of bilmiyorum gitmek mi zor kalmak mi diye sorarlar ya suan o sorunun her iki cevabini da veremiyorum 😢
newmommy_
Oy kuzum benim Ya nasıl kıymış o masum cana adam yaşıyor mu peki
BlackMambaa_ yasiyor ama bitkisel hayattaymis geberip gider o da olan o anneye oldu o travma omur billah atlatilmaz rabbim yardimcisi olsun
newmommy_
Onun beyin ölümü gerçekleşmiştir belkide çoktan da
newmommy_ hay pislik kendini gebertseymis keşke o yavrudan ne istemiş yaaa
newmommy_ anne ölmemiş sanırım ahh ah bi ömür aklından çıkmayacak
newmommy_ offf niye ya ya niye kendine siksaydi geberseydi minicik bebekten ne istedi annesi yaşıyormu ben anlamadim
newmommy_ ne diyeceğimi bilemiyorum, bitmişiz biz kalmamışız😭 gittim baktım öyle de güzel ki cennet kuşum. Yavrucuğum hiç haketmedin böylesi bir sonu hem de daha yolunun çok başındayken. Oysa bebeklerin en güvenli yurdudur ana-baba kucağı, Allahim aklım almıyor…
newmommy_ ne kadar üzüldüğümü anlatamam 😔 çok etkilendim Allahım sabırlar versin 🤲 o kadar zor ki of 😢 kanım çekildi
Ve bişeyi bi kez daha anladım .. bu platformlarda her ne kadar birbirimizi görmesek de duymasak da aslında ne kadar önemsiyoruz ve alışıyoruz. Herkes ne kadar da merak etmiş , ulaşmaya çalışmış ..
newmommy_ çok üzülerek okudum postu. Bağzen işte çok dert yanıyorlar postlarda . Koçasından kaynanasından görümcesinden, kimseye bişey söylenmiyor. Birşeyi konuşurken tartıp düşünerek söylenmiyor. Adam o hale neden geldi? Belki karısından bıkmıştır belki ailesinden. Bunaltılmıştır. Anne istenmiyor(kayın valide) kayın baba istenmiyor isteniliyorki kimseyle görüşülmesin . Neyse uzatmak istemiyorum daha fazla…..
newmommy_ Resmen kanım dondu çok çok kötü bir durum. Kids girip o bebeciğin fotografınıda gördün Allahım yani içimden okadar çok şey söylemek geliyorki.
o yaratıkk inşallahhhh dilerim Allahtan ölmesin yaşasın. Ama öyle bir hale gelsinki ölmesin sürünsün ölmek ödül olur ona. Acı çeksin geberemesin gebermek için dua etsin. O ufacık çocuktan ne istedin sen ya. Bunun hiç bir bahanesi aciklaması olamaz cinnet gecirdi kendinde degildi yaptı ne guzel. Ne halt yapacaksan git kendine sadece yap insallah geberemezde surunur acı çeke çeke geberir
Kızlar adam uzman çavuş ve biliyorsanız ülkemiz de polise askere diğer mesleklerden daha çok mobbing uygulanıyor daha çok psikolojik baskı altında kalıyorlar fakat bu raddeye gelene kadar meslekten istifa edecek esnaf olacak mesela adam bir anda bu hâle gelmedi bunalimdaydi ama bu mesleğe devam etti etmeyecekti 4 aylık bir kuzunun canına kıyan insana ne yaşadı diyemiyorum aklım almıyor anlayamıyorum kaldıramıyorsa yapmacak kimse onu sen asker olacaksın diye zorla tutmuyordu
Allah sabır versin annemize…
newmommy_ rabbim sabır versin bundan sonra ki hayatını güzel eylesin inşallah 🙏🏻