• Gündem
  • HappyKids @aselincimom (hassas)

newmommy_
Olan oldu canım daha sabır dilemekten dua etmekten başka birşey gelmez elimizden rabbimde onu öyle imtihan ediyor imtihan dünyası burası o bebek annesini cennet kapısında bekleyecek annesig gelene kadar

Böyle şeyler okuyunca derdim var demeye de utanıyo insan gerçekten 😔 bebeğim uyumadı yemedi gazı var vs diye düşünürken nasıl da zor ve büyük sıkıntılar gibi geliyor insana .. Allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın

melebek bende öyle düşünüyorum o yansıtmak istemedi bence eşiyle olan problemlerini 😞

Sabah gördüm bende haberi mahvoldum. Çok naif biriydi konuşurduk arada. Şok oldum gerçekten elim ayağım boşaldı resmen. Rabbim acısını dindirsin çok kötüüü. Eşine de diyecek tek lafım yokkk Allah onu bildiği gibi yapsın. Ne istedin el kadar bebekten ne istedin. Minicikmiş daha. Nasıl acı çekmiştir. Acaba annesi ne durumda sağlığı nasıl. Gerçekten kelimeler boğazımda düğümlendi.

newmommy_ ama cinlet işte adı üstünde. Gözü hicbirşey görmüyor.

newmommy_ evet dün takipteydim etkisinden hala çıkamadım tahminimce bebek annenin kucağındaydı bebeği başından kızı omzundan vurmuş ece iyi sanırım ama kızıyka eşi vefat etmiş evliliğinin hep güzel gittiğini söylüyormuş adam haberlerde psikolojik sorunları var diye çıkmış keşke direkt kendini vursaydı

nuryollanna tertemizdi hicbir sucu yoktu. Omru rizki bu kadarmis kurtuldu gitti bu pis igrenc dunyadan ve insanlardan

newmommy_ eşi asker polis evde silah olan anneler daha dikkatli olmalı benim eşim yapmaz vs olaylarına hiç girilmemeli ve ne olursa olsun hiçbirşeyin cezası bu olmamalı ilk evlendiğimiz zaman tartışmalarımız olurdu silahın olduğu odayı kilitlerdim korkardım ne olur ne olmaz diye biryere gideriz çantamda durur hala dokunmam korkarım 😕

newmommy_ aslında esiyle mutlu olduklarını filan yazmıs mesela platformda. Ama ilk evlenirken nişan atmışlar sanırım aile istememiş

nuryollanna bu devirde sevmeyerek evlenen mi var allah askina varsa da bir elin parmagini gecmez 😞 guzelim bi evladi annesinden ayirip cinnet gecirtecek kadar buyuk olan olay ne bilmiyorum ama ne olursa olsun mantikli bi sebebi olamaz psikolojin mi bozuk isinden dolayi istifa et kal bikac ay issiz sonra bak yoluna karina mi guvenmiyorsun bosan gitsin off bilmiyorum bilmiyorummm dunden beri kendimde degilim kafamin icinde o ana sahit olmasam bile sankisahit olmusum gibi hayaller canlaniyo☹️☹️☹️