HurremSultan melebek bire bir öyle demiyorlar ama sanki adam kendi çocuğunu kendi elleriyle katletmemis gibi yaş tutuyorlar aklım almiyor🥺 Allah’ım kimseyi kinamiyorum ama bu derece kimsenin gözünü dondurmesin inşallah. Kidste okuduklarim beni mahfetti günlerce kendime gelemedim kaç gündür eşimi sikistiriyorum. Bak eğer zorlaniyorsan bırak. Çok sinirlenince içinden silah kullanmak geciyormu falan diye adam da üzülüyor ben öyle yapınca ama çok etkilendim
zeytep HurremSultan benim eşim asker/polis değil ama olayı ilk duyunca eşime anlattım, ben anlatırken kötü oldum, eşim dinlerken kötü oldu… 😔😔Rabbim sabır versin anneye, çok acı, çok zor. Tarifi yok..
Buzlulimonatam HurremSultan hoşgeldin iyiyim teşekkür ederim canım sen nasılsın valla yoklupun çooookkk belli oluyordu 🥲iyiki geldin 💖
HurremSultan zeytep çok zor gerçekten 🥺 ucup giden yarım kalan hatta omrumunde bir adım bile atmayan bir bebege oldu olan
Pembepanterr newmommy_ burda hala konuşma devam ediyor ve burda da sebepsiz yere askıya alındım. Canımı sıkmaya başladı artık bu durum.