• Gündem
  • HappyKids @aselincimom (hassas)

Aselparlaa oğlanın ailesi işe ilgili problemleri başka hiç birşey yok.

Çok yazık,nasıl bir vebal bu? Aileler verdikleri hasarı görebilseler keşke.Kaç yuva yıkılıyor eş ailesi yüzünden…

gizew
    Instagramda yazılanları görsen. Biri demiş ki olayın ehemmiyetini bilmiyormuşuz biz savunanlar var. Elim bir kaza sonucu olmuşmuş vefat etti yazılmış, ellerinden gelse şehit yazacaklar. Elim ayağım titriyor.

gizew ah keşke sizeme yani onlar sevmiş evlenmiş neden bu fitnelik . İnsan kendi çocuğunun mutluluğu için susar. Ama yok çoğu insan böyle işte. Kendisi mutsuzda herkes mutsuz olcak. Ee noldu diri diri hem kendi hem o kızcağız girdi mezara . Nasıl verecekler bunun hesabını bilmiyorum . O kızı düşünüyorum mahvoluyorum sütü geliyor bebeği yok . Evine gidecek giremeyecek girse kabus çok zor çok rabbim gönlüne ferahlık versin

Şaka gibi gerçekten Ya
        Katil bir adama şehit diyorlar 🤦🏻‍♀️
        Sadece Yunus Emre atak konuşuluyor rahmet dileniyor şaka gibi gerçekten
        Adam kendi kızını öldürdü eşini yaraladı ama herkes olayın üzerini örtmeye çalışıyor
        Masum bir cana kıydı kimsenin umrunda degil ama Yunus Emre atak herkesin dilinde ve rahmet diliyorlar şaka gibi şaka

Kidstekiler yorum yazıyor yorumlarını siliyorlar doğruları söyledikleri içinn
        Neden abi neden olayı normalleştiriyor bu insanlar ya
        Oğlunuz yeğeniniz kuzeniniz bir cani savunmayın şunu

Şu sayfadaki yorumlara bakın neredeyse bir çoğu Yunus Emre atağı savunuyor ve iddiaları yalanlıyor yorumlar siliniyor

newmommy_ Ben de okuduğumdan beri giremiyorum kidse aklıma kendi oğlum geliyor sürekli rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı. Kadının durumunu düşünemiyorum gözünün önünde belkide kucağında can verdi meleği ömrü boyunca unutamayacak olması daha kötü ooofff offff çokkk zorr Allah rahmet eylesin 🥀

cicibebeee
          Kabrini dar eylesin rabbim
          Azabı büyük olucak zaten Kurtuldu zannediyor intihar edince asıl hesap öte dünya da bu gece azabı bol olsunn

cicibebeee
            Bende onu anlamıyorum
            Ben şey olarak düşünüyorum kendince kadına ceza vermiş olabilir diye düşünüyorum

cicibebeee
            Askerlik mesleğini yapan kişiler çok fazla zorlu şartlarda eğitime hazırlandıkları için sonrasında çok ölüm gördükleri için psikolojileri etkileniyor. Kardeşimin uzman çavuş arkadaşı var askerliği bırakacağını söylemiş , psikolojim bozuldu diye anlatmış, bir arkadaşı daha vardı onun da sanırım yeni bebeği oldu o da rahatsız olmuş o da bırakmış. Hatta düşün benim oturduğum yerde ki psikiyatri doktoru askermiş bana bir ara demişti ben askerliği kaldıramadım diye. Cinayetin ne sebeple işlendiği ile ilgilenmiyorum ama bu adamın askerlikten dolayı kesinlikle psikolojisi bozuktu ki insanlar kendileri ve çevrelerine zarar vereceklerini düşünüp mesleği bırakıyorlar. Bu da bıraksaydi askerliği.

busenihicalakadaretmez
              Son dediğine gerçekten katılıyorum bunlara ne gerek vardı mesleği bırakıp kendine ceki düzen verebilirsin benim eşim de bizim tanıştığımız dönemler uzman çavuştu ve gerçekten psikolojik olarak çökmüştü Cünkü eğitimleri vs oranın ortamı zor Adamı artık tanıyamıyordun o kadar psikolojik çökme yaşamıştı evlenince bıraktı mesleğini çok şükür ki bırakınca kendini düzellti
              Aynı şeyi bu cani arkadaşta yapabilirdi

newmommy_ ben de kidse girmiyordum epeydir dün gördüm çok üzüldüm

Kidste böyle bir post açıldı yemin ederim konuyu kapatıp dedikodu yapmaya başladılar 🙄 yok kadının yattığı hastaneyi aramalar yok eşinin ailesine saydırmalar ne değişikler yaaa.