melaykeeee ay allahim yaaaa benim anlamadigim bide her gelen ne olmus diye soruyor ya gir bak postlara anlicaksin zaten isitip isitip tekrar anlatilmasina ne gerek var? O annemis foruma girdi diyelim önünde hep ayni hikayeleri okuyup durcak buda onu daha cok üzmekten baska bi ise yaramicak 🥲
HappyKids @aselincimom (hassas)
Moonlight_ gerçekten bir şey demek istemiyorum aşkım valla.
Kidste baktım kadın çevrimiçi olmuş diye yazıp duruyolar vallahi iyice saçmaladılad 3 bin yorum olmuş kavga edenler vs kaldirsalar keske
brc12
Kadın bu haldeyken bir de uygulamamı düşünücek Allah aşkına ya saçmalamasınlar
BlackMambaa_ bende baktimda yarimsaat önce aktif olmuş sürekli etiketlendigii için bildirimlerine baktı çıktı belkide .
brc12
Olabilir canım girse bile daha bir tad almaz eski postlarına resimlerine bakar yavrum kıyamam acısı büyük
Moonlight_ ? O annemis foruma girdi diyelim önünde hep ayni hikayeleri okuyup durcak buda onu daha cok üzmekten baska bi ise yaramicak
İşte bende bunu dedim veya post kitlensin dedim Naime hanımı etiketledim direk askıya aldı beni çok ilginç orası gerçekten ben çözemiyorum
BlackMambaa_ çok büyük hemde Allah’ım sabir versin bende yazdıklarını okudum da postlara 15 Nisan’da tatile çıkacaklar mis tekirdaga falan sonra çok üzüldüm ne güzel bayram planları yapmışlar hayat çok garip gerçekten
brc12
Severek mi evlenmişler ikisi adam neden böyle yaptı anlamıyorum
BlackMambaa_ evet evet çok iyi bahsetmiş hep eşinden ya
BlackMambaa_ Rabbim güç kuvvet versin evlat acisinin tarifi yok . 6 aylık bebeğim var benimde uyumuyor diye bazen sitem ediyordum artık etmiyorum bile sağ olsun canida uyumasin diyorum
brc12
O 4 duvar arasında ne yaşandığını biz bilmiyoruz canım belki başka bir sebeple oldu böyle birşey ama olan o masum cana oldu
- Düzenlendi
brc12 yarının ne getireceğini kimse bilemiyor işte 🥺
BlackMambaa_ bebeğinin gelişim takvimi sürekli gözünün önünde olacak benim içim en çokta buna yanıyor 😏
melaykeeee
Maalesef 🥹
brc12
Sonunda kaldırdılar
Pembepanterr bende kaldırılsın dedim beni de askıya almış … Postu kaldırmış yeni haberlere fln yazalım diyen bir gurup oldu orda , hastaneyi aramışlar adamın akrabalarına yazmışlar… Yardım istemeden böyle şeyler yapmak hadsizlik dediğimde yemediğim linç kalmadı burada ki herkes dış kapının dış mandalı kimse tanımıyor sosyal medyada birkaç defa yazışmak ile o kişiyi tanıyor olmuyorsun çok tuhaf bir grup var kids de kadın yaşıyor haberlere yollamak istese kendisi dile getirebilir bunu sonuçta ne yaşandığını kimse bilmiyor…
hilal3454 Happy Kids öyle ya çok değişik insanlar var hemen linç ediyorlar