• +18
  • Ümitcn uygun

Instagram da gördüm su katil adama yazan kadınları gördünüz mü ne biçim mesajlar öyle adama gel beni sik döv diyorlar resmenn yaa akıl mantık işi değil nasıl fantezi biri evli benimki uyuyor simdi yazmis

Mmmomr Bişey anlamadım kimden bahsediyosunuz kim kime yazmış?

Mmmomr ay kmse bişey yapamadı adama,ona yazanlar ne akıllı yazıyorlar ya .izlerken tüylerim diken diken oluyo benim

Mmmomr yaptığı iş belli adam puşt gibi geziyor ortalıkta. Yazık mahvettiği kızlara yazıkk hala daha da kaşınanlar var yanii

Nerden baktınız yazışmalara

Mmmomr ona yazan kızlar gerizekalı tipi düzgün bişe olsam Gam yemicem yani pislik boş vasıfsızın teki ya evli çocuklu kadının biri de yazmış bide ya valla insanları anlamıyorum kadınların da çivisi çıkmış artık

dskran kadınlardan korkar olduk artık milletin kocasına mi yazan her türlü pislik olan adama neler neler yazmışlar

Mmmomr ya adam katil katill ap acik ortada.. yazanlar dag basında oturuyor tv yok bisi yok mugeyi, heberleri hic gormedimi desem oda imkansiz elinde telefon yazmış serefsize.. cidden insanlar bazen ölümüne kendi ayaklarıyla gidiyor. Allah ümit gibi pislik insanlardan uzak eylesin bizi insallah