lidyaaa__ busenihicalakadaretmez Benim oğlum hepsini söktü 🤦🏻♀️ Daha kalitelisini arıyorum takmamız lazım bizim de 🥲
zeytep busenihicalakadaretmez pencere için olanını bilmem ama arkadaşım dolap ve çekmeceleri için aldı. Kızı, tüm o çocuk kilitlerinin içinden geçti 😅😂😂alsanız bile çok dikkat edin, gözünüz sürekli üzerinde olsun, kaşla göz arasında hallediyorlar
1canbebisim busenihicalakadaretmez mıknatıslılar çıkmış bir bakın isterseniz dolapta iz de bırakmıyormuş
busenihicalakadaretmez lidyaaa__ Buna sağlam diyen coktu kız o kadar lazım ki şu an bana elim ayağım olacak alsam. Oğlum her şeyi balkondan atıp duruyor sonra da yaramaz çocuklar attı diyor dünde uzun kollu tişörtünü atmış eskidi diye 😩
lidyaaa__ busenihicalakadaretmez Benim yatak odamda bundan vardı yarım cam Demir fln da yok nasıl yaptı bilmiyorum vidalı yeri takılı duruyor hala 😅 Klips yerini kırmış 🙃 Oğlum da boydan camları açıp insanlarla konuşuyor oyuncak atıyor yalnız bırakmaya korkuyorum 🥲
Moonlight_ busenihicalakadaretmez ayy kusura bakma canim cok güldüüm bak sen sunaa yaramaz cocuklar atti diyormus bide ne fenaaaa🤣
zeytep busenihicalakadaretmez açıkçası bu konuda tecrübeli değilim ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. Yani kullanmakta fayda var tabi ki, sadece önemli olan yinede gözünüzün üstünde olması lazım. Çünkü pencere, balkon.. Bunlar gerçekten tehlikeli.
zeytep busenihicalakadaretmez hahaha😂 😂 😂 en azından eski diye atmış, diğerlerini yaramaz çocuklar atmış 😅😅
Moonlight_ busenihicalakadaretmez bide bu yorumuna cok güldümm allahta sizi güldürsün hep askim🙏🏻 Yaa evet bu zamanin cocuklari cok fena benim amcamin ogluda camdan b.klu bezlerini atarmis camin önündede kocaman bi agac var tabi o bezler hep o agaca takilirmis bi Foto var agacin yilbasi agaci gibi sadece bezlerle süslenmis 🤣 Kuzenimde hep sey dermis evimiz b.k kokmasin bide 1 bucuk yasarinda falan ne biliyorsun sen bunu hangi akilla yapiyorsun😅