20 gün önce adet günümde cerazette kullanmaua başladım. Adetim bittikten 10 gün sonra tekrar adet oldum aşırı ağrılı bir şekilde ve bugün 5.gün olmasına rağmen hala ağrılarım ve kanamalarım devam ediyor. Sizde de bu durum olmuş muydu? Bu durum normal mi ? Doğru düzgün eşimle birşeyler yaşayamadan pat tekrar adet bide bitmiyor anam sürüyorda sürüyor

Benbilirim cerazette bende 15 gün kesintisiz ve aşırı şekilde kanama yaptı mecburen değiştirmek zorunda kaldım

Benbilirim kullandım tam 17 gün lekelenme kanama yaptı. Başlarda çok memnundum ama 3. Ayın sonunda zorladı beni. Bıraktıktan sonra düzene girdim tekrardan

Benbilirim kullanmaz olaydım lanet bir ilaç. 4 ay boyunca kullandım çünkü ilk ayda aynı sizin gibi sürekli adet oldum 10 günde bir. Sonra doktorumla konuştum birkaç ay o şekilde olması çok normal dedi vücut alışıncaya kadar. Tamam dedim devam ettim 2 ay yine aynı 3 ay yine aynı derken eşim de isyan etti artık 😂 ay 30 gün sen 20 günü zaten reglisin diye 😂 yani hap koruyor çünkü hiç ilişki yaşayamıyorsun sürekli reglisin ahshsjsjjs sonra bıraktım vücudumun kendine gelmesi bile birkaç ay sürdü. Kullanmanızı çok önermem açıkçası. Ben şöyle düşündüm ben niye vücuduma zarar vereyim ki eşim korusunsun yani napiyim diye düşündüm

kanalize merhaba birkaç yazınıza denk geldim araştırma yaparken sanırsam QLAIRISTA da kullanmışsınız ben geçen ay düşük yaptım sat tarihim de 24 Ocak bugün muayene oldum doktorum rahimde incelme var dedi ve hayla adet olmadığım için doğum kontrol hapı yazdı üstte belirttiğim marka kutu bitince mi adet görürüm yoksa herhangi bir kaç hafta sonra da olabilir mi kutu ortalarında falan bide ben çocuk düşünüyorum kutu bittikten sonra adet düzene girerse gebelik ihtimali hemen olabilir mi yoksa süreç uzarmi fikriniz veya tecrübeniz var ise öğrenmek istiyorum

Arennn Qlairista kullanıyorsanız ilacın sonuna geldiğinizde yada ilk iki kırmızı hapa başladığınızda mutlaka söktürüyor ben regl olmadan başlamıştım ilk kutu bittiğinde adet oldum şuanda düzenli oluyorum bıraktıktan iki ay sonra hamile kalmıştım ama bu kişidrn kişiye değişebilir hap ilk ay korumuyor ek korunma yöntemi önemli ama doktorun hapı ne için yazdığı da önemli rahim duvarını kalınlaştırmak için mi

kanalize benim sat tarihim 24 Ocak Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim ama.hayla adet olmadım adet olmam için verdi korunma yöntemi olarak değil 1 kutu tek iç dedi zaten adet olunca gel 2. Gün bakacaz dedi umarım kutu sonunda adet olurum o zaman

Arennn aslında adet söktürücü olarak başka ilaçlar da var ama doktor daha iyisini bilir tabi ilk kimyasal gebeliğimden sonra korunmamıştım ben ocak 5 te kimyasal gebeliğim kendiliğinden söküldü 10 şubat sat oldu hamile kalmıştım kimyasaldan sonra çok çabuk hamile kalınıyor 🥰

kanalize valla bacım bu ilaç yüzünden doktoruma gittim alttan ultrason elle muayene bide kirpik kıvırıcı gibi biley sokup baktı shdhdhdh yani girmeyen kalmadı en son ilaçtan dedi doktor 😂😂😂😂 o gün bugündür içmiyorum

papatyamsigibi kirpik kıvırıcı😂😂 spekulum onun adı rahim içine bakıyorlar😁 cerazettenin içeriği emzirme döneminde kullanıldığı için diğer doğum kontrol ilaçlarına göre farklı o da bizde farklı etki yarattı hepsi o şekilde değil yani 15 gün regl olunca otomatikmen korumuş oluyor ama kalsın değiştirince dünya varmış dedim kidste post açmıştımkimisi senelerce kullanmış hem korunmuş hem memnundu

kanalize valla spekulum mu ne her ne zıkkımsa onu da soktu 😂😂😂 bi o kalmıştı zaten girmeyen. 😂😂Başka ilaç kullanmaya başlamadım ilk defa kullanıyordum zaten hap spral taktırayım dedim geçen bi kız yazmış 1 aydır kanaması varmış yogun ondan da korktum prz zaten lateks alerjim var 😂🙅‍♀️ geri çekil ve dua et şuan tek yöntemimiz bu shdhdhdh 😂😂😂

kanalize inan hiç bilmiyorum şuan doktora güvenmek dışında elimden gelen yok zaten normalde riskli gebelik alanına giriyorum o yüzden perinatoliji takipliyim aslında doktor kontrolünde gebe kaldım ona rağmen kimyasal oldu kimyasal sonrası rahimde incelme olmuş işte tekrar hamile kalsam tekrar düşük ihtimali yüksek o yüzden sebebini araştırıp önlem alınacak büyük ihtimalle progestan başlatacak adet zamanı gidince doğum kontrol hapını kullanıyorum ama birliktelik esansinda korunma olmuyor sorun olmuyordur umarım

kanalize amannn olursa olsun koyverdim gidiyor artık 😂😂😂 her türlü sıyırdım zaten ha 1 ha 2 😂😂😂

Arennn aynen bebeğin tutunması için kalınlaşma lazım aynı kalınlaşma regl döneminde de oluyor umarım bir an önce regl olursun herşey gönlünce olsun 🙂

kanalize sus sus bu aralar 2. Çocuk fikrine ısınıyor gibiyim 😂😂😂 bi taraflarım kaşınıyo ahdhhshs benim oğluş kendi gibi bebek görünce deliriyor shdhdhd