Bubenimoykumm yavrukus bir derdi var anlatamıyor siz de anlayamıyorsunuZ diş çıkarıyo olabilir nefes alamıyodır belki tıkalıdır vs.
yavrukus Bubenimoykumm diş çıkarıyor diye düşünüyorum bütün belirtiler o ama bunların hiçbiri olmasa da aynı bana yapışık beni salmıyor her an yanında istiyor ki zaten bırakmıyorum ama iki nefes almak istiyorum onu da yapamıyorum çok sıkıldım ve çok yoruldum umarım hemen düzelir
yavrukus piyangobileti diş çıkarma diye düşünüyorum ama dil çıkarmasa ağrısı falan olmasa da böyle bana yapışık inşallah en kısa zamanda düzelir çok yoruldum
meliha098 yavrukus kendi oğlumu gördüm gören bana acıyodu resmen babasına bile mi gitmiyor diye ama geçiyor şu an 16 aylık🌸
yavrukus meliha098 umarım geçer çok yoruldum gerçekten evet bana bağlı olması güzel hoşuma gidiyor ama 10 dakika bıraksa o kadar güzel olacak ki ikimiz de coook mutlu olacağız
cano42 Buyume ataklari olabilir canim. Ve bu bi kac hafta surer. Ne zamandan beri böyle ? Yeni mi basladi Yoksa zaten böylemi davraniyor?