yavrukus Kafayı yemek üzereyim vallahi o kadar bunaldım ki ne yapacağımı bilmiyorum. Oğlum 10 aylık ama sanırsınız herkes onu dövüyo bağırıyor o da bana bağlı bir dakika bile beni bir dakika tuvalete gidemiyorum yemek yiyemiyorum yemek yapamıyorum ölmek üzereyim babasına bile gitmiyor sadece ben bugün dedim ki dışarı çıkarayım oyun alanına götüreyim de oynasın dedim neyse gittik oynadı her şey çok güzeldi eğlendi o mutlu olunca ben daha da çok mutlu oldum falan ama ordan çıktık kucağımdan asla inmedi bebek arabasına binmiyır babasına gitmiyor kollarım o kadar çok sancıdı ki artık kollarım düşüyor ama yine de gitmiyor bir yandan da ağlıyor eline süt aldım kek aldım yok afedersiniz ağzıma sıçtı babasına asla gitmiyor marketi birbirine verdi alışveriş merkezinde ona bayramlık almak için mağazalara girdim mankenlere vurmak istiyor yaptırıyorum yine de ağlıyor uykusu geldi eve geldik uyutayım dedim uyumuyor ağlıyor neyse uyandı ama yemek yapmam gerekiyor beni bırakmıyor oyuncak veriyorum bırakmıyor günlük hayatta da böyle başka bir odaya gidemiyorum bacağıma yapışık geziyor en sonunda maalesef bağırdım Alparslan yeter artık diye sonra yalandan güldü ama kızdığımı anladı öpmeye çalışıyor havuç yediriyor sonra ona kızdığım için ağladım hıçkıra hıçkıra çok yoruldum üstelik sabah 6 buçuktan beri ayaktayom hiç uyumadı falan berbat hissediyorum kendimi artık sonra kocam sarıldı bana falan yine ağladı da şimdi uyudu ama neden böyle çok kötü hissediyorum kendimi yetersiz hissediyorum ona bağırdığım için suçlu hissediyorum kendimi ama sabrım tükendi artık ne yapmam gerekiyor neden böyle oldu nasıl alıştırırım ben bunu
piyangobileti yavrukus bir yeri agriyor ya da diş çıkartma döneminde olabilir mi benim oğlum da öyleydi asla tuvalete gidemiyordum uykusu çok kötüydü yemek yemezdi sürekli emerdi su an işiniz çok zor ama bir süre sonra geçecek az biraz sabır güzel anne
Bubenimoykumm yavrukus bir derdi var anlatamıyor siz de anlayamıyorsunuZ diş çıkarıyo olabilir nefes alamıyodır belki tıkalıdır vs.
meliha098 yavrukus kendi oğlumu gördüm gören bana acıyodu resmen babasına bile mi gitmiyor diye ama geçiyor şu an 16 aylık🌸
yavrukus piyangobileti diş çıkarma diye düşünüyorum ama dil çıkarmasa ağrısı falan olmasa da böyle bana yapışık inşallah en kısa zamanda düzelir çok yoruldum
yavrukus Bubenimoykumm diş çıkarıyor diye düşünüyorum bütün belirtiler o ama bunların hiçbiri olmasa da aynı bana yapışık beni salmıyor her an yanında istiyor ki zaten bırakmıyorum ama iki nefes almak istiyorum onu da yapamıyorum çok sıkıldım ve çok yoruldum umarım hemen düzelir
yavrukus meliha098 umarım geçer çok yoruldum gerçekten evet bana bağlı olması güzel hoşuma gidiyor ama 10 dakika bıraksa o kadar güzel olacak ki ikimiz de coook mutlu olacağız
cano42 Buyume ataklari olabilir canim. Ve bu bi kac hafta surer. Ne zamandan beri böyle ? Yeni mi basladi Yoksa zaten böylemi davraniyor?