Kızlar şu sipraktin dışında iştah açıcı birdey var mi kullanip da faydası olan kızım bu aralar iştahsız gittikçe zayıflıyor
Aciiilll iştah açıcı
enerciiiii o şurup bebeği uyuşturuyor canım bence doktoruna götürüp detaylı tahlillerine baktır
gizew askim doktor kilosu iyi diyor hatta fazla diyor sinir oluyorum yazarken bile halbuki çok zayıf
enerciiiii o alerji şurubu zaten kullanmayın ya uyku da yapıyor annemler kardeşime verirdi 20 sene önce, balık yağı tüketiyor mu doktoru ne diyor kilo konusunda belki boyu uzundur sana zayof geliyordur, sağlıklıyla kiloyu çok takma, bu iştah açıcı macun filan ben güvenemiyorım onlara pekmez filan ver, yediği yemekleri mutlaka ilikli kemik suyu ile yap en azndan az bile yese vitaminini alsın
TombulHatun boyu da uzun dehil askim ya normalde yani ay bilmiyorum ki balık yağı iyi gelir mi ki hangisi iyi gelir
enerciiiii kaç aylık kaç kilo bebeğin canım benim oğlumda aşırı zayıf diye bu ilacı verdi doktor ama ben vermedim yan etkisi iştah açıcı diye veriyorlar alerji şurubu zaten
Pinkoooo 18 aylik 10 kilo falan
Pinkoooo ne verdin peki ya doktor veriyorsa vardır herhalde bir bildikleri kötü olacak değil ya
- Düzenlendi
enerciiiii benim kizimda çok zayıfladı doktora sordum iştah arttırıcı diye bişey yok dedi kan vericeksim hangi değerin düşükse ona göre vitamin alıcaksın degerleri normale donunde istahida artar dedi ama işe yarayan bişey varsa banada önerin çocuk çok zayıfladı banyo yaparken kemikleri kırılacak diye korkuyorum
kizatasozu Bi gidip baktirsyim o zmn değerlerine 😔
enerciiiii himmm bana çok zayıf gelmedi tabi yinede sen bilirsin benim oğlum 28 aylık 10 kilo 1 yıldan fazladır 10 kiloyu geçmiyor doktor en son 2 ay sonra tekrar getir dedi bakalım
enerciiiii benimkide 13 aylık 9 kilo 600gr
enerciiiii gidicem inslah ama kan alırken çok ağladı ya zaten minicik canı var bide bi ton kan aliyolar
Pinkoooo ya askim kemikleri gözüküyor gören herkes çok zayıflamış diyor boyu uzasa sorun etmem ama boyu da uzamiyor
enerciiiii balık yağı veriyorum ben tabiki kötü olsa doktor vermez ama yan etkilerini okuyunca ben vermedim
kizatasozu valla askim yapacak birsey yok böyle daha mi iyi
Pinkoooo e faydası yok ama