enerciiiii ahh biliyorum kuzum aynı şeyleri yaşıyoruz aşırı zayıf ve yemiyor süt ürünleri asla yemiyor tekrardan bir kan değerlerine baktircam sen baktırdirdinmi canım kansizlikta iştahsızlık ve kilo almalarına izin vermiyor
Aciiilll iştah açıcı
enerciiiii hayır yok valla
Pinkoooo baktircam aşk ama bayramdan sonra
enerciiiii bebeğim iyi değil mi sence? Bence maşallah 🩵
enerciiiii bende randevu aldım bayramdan sonraya götüreceğim inşallah
gizew aşkım çok zayıf duruyor cidden boyu da uzamiyor kaldı öyle kim görse zayıflamış falan diyor daha çok üzülüyorum
Pinkoooo ya bir yandan da götürmek istemiyorum nefret ediyorum ya yok kilosu gayet iyi hatta fazla diyorlar tamam bizde obez olsun demiyoruz herhalde ama zayıf yani görüyoruz sonuçta
enerciiiii doktoruna danış onu canm bizim doktorumuz balık yemediği sürece her gün balık yağı içecek dedi benm kız yemek seçer ama iştahınıj maşallahı var möllers iyi balık yağı olarak ocean iyi ama sen doktoruna sor çocuğun değerlerine göre bir öneride bulunur
TombulHatun sağol canim
- Düzenlendi
enerciiiii ah bu insanlar konuşurda konuşur yemin ederim daha dün çarşıda bir akraba bizi gördü gottikce bu çocuk küçülüyor dedi boğasim geldi o an o kadını annem yanımdaydı cevabını verdi bana bırakmadı bıktım böyle şeyler duymaktan önemli olan sağlıklı olması benim için bende istiyorum yaşıtlarıni yakalasın ama yok şuan boy 87 kilo 10 ne boy uzuyor ne kilo alıyor bize çölyak testide istediler çok şükür negatif çıktı artık bu sefer ne isteyecekler bilmiyorum
Pinkoooo evet var öyle insanlar cevab versen bile boş gene söylerler saglikliysa yapacak birdey yok
enerciiiii bide şöyle bi versiyonu var zayıf zayıf diyip sonra sağlıklı olsunda vs diyen var
kizatasozu ayy evet evet 🤣🤣
enerciiiii aynen öyle
enerciiiii Bu postundan sonra parkta yaşlı bi kadınla kavga etmek üzereydim 😂
Oğlun kaç yaşında dedi 3 dedim ayy zayıf kalmış dedi 😏
enerciiiii
Doktor kilosu iyi diyorsa neden zorluyorsun
Kilosu kötü olsa zaten doktor öneri de bulunur
BlackMambaa_ ya askim sektörler hep öyle diyor ya yemiyor bak yeseydi ama zayıf olsaydı sorun etmezdim yemek yemiyor diye sorun ediyorum
gizew eski kadınların çocukları tombiş tombiş oluyormuş bende hepsininki 😅😅
enerciiiii benim kız doğuştan iştahsız. Alerji şurupları açıyor iştah
Cicekliperde spraktin de alerji surubu deği mi