Kızlar doğumdan sonra nezmn korunduğunu yada korunma.yonteminiz nasl oldu
İlişki
gulce doğumdan sonra adet olmayı bekledim olmayınca (1 yıla kadar adet olmamak normal) 2 ay sonra sprial taktım 1 yıl geçti daha yeni yeni adetim düzene girdi
Geri çekilme yöntemi iş erkekte bitiyor erkek başarırsa yöntem başarılı
cerennnn geri çekilme bir korunma yöntemi deildir. Linç iş looding
kizatasozu Ablam 2 sene korundu hamile kalmadı, korunmayı bıraktı yeğenim oldu. Sonrasında 9 senedir öyle korunuyor şükür şimdiye kadar firesi yok😂
kizatasozu Spirali bu düzensizlikler yüzünden istemiyorum, hap falan zaten alamam. Prezervatifle de eşim erekte sorunu oluyor zevk alamıyoruz. Geri çekilmeye kaldık, 2. Çocuk aslında istemiyorum ama olursa da olsun en azından korunurken oldu der mecbur kalırım doğurmaya. Yoksa ben asla yapamam 😂
Usnac95 bende 1 sene öyle korundum ama riske atmaya gerek yok
Usnac95 kafam rahat bos ver
kizatasozu spiral nasl merak ediyorum acaba eşin tarafından hissediliyormu ilişki esnasında
kanalize kanalizem bak alındım beni ayrı tut bu konudan ben her yolu denedim 😂😂😂😂 kızmayın doktor hanım 😂😂😂😂
gulce evet hissediyo ve açıldığını soyluyo ama çok deil
gulce bendede var ama eşim hissetmediğini söylüyor zaten normalde de hissedilmezmis kolay kolay genelde kayanlarinki hissedilirmis
papatyamsigibi senin post hazır yakında hamileyim diye valla kızıyorum bu geri çekilme kafasına ya 🥲 ama herkesin özel hayatı birşey diyemem 🤐
kanalize ay istiyorum galiba ama hani yanlışlıkla olsun falan daha heyecanlı olur 😂😂😂 oglumu çin takvimine göre planlı yaptıydık shdhhdhd sonrasında da buluruz bi çözüm 😂
papatyamsigibi istiyorsan oradı ayrı tabiki gönlünce olsun ben hiç sevmiyorum geri çekilmeyi sanki yarım kalmış gibi geliyor
gulce kirkim çıkınca Bi kaç sefer prezervatif ile sonra da spiral taktirdim 1,5 yıldır takılı sorun yaşamadım henüz