İlişki
evlendiğim ay hamile kalan ben🤣 şuan
sprial ile Allaha emanet gidiyoruz valla 😅
kizatasozu çok nadir yaptık benimki guvenmeyio geri çekiliyordu bana kalsa o anki zevkle hayatta çık demem,🤪 zaten yok şuanda prezervatif ile korurunuyorum
HurremSultan bu ne cesaret yiğidim 🤣🤣 niye prez kulkaniyon spriali cikardinmi?
kizatasozu çoktan çıkarttım aşkım. Aşırı kanama yaptı bende kansizliktan ölüyordum 😂
Kız ben ilişkide kendimi kaybediyorum Allah’tan eşimin freni var yoksa ben besinciye hamileydim😂
HurremSultan 🤣🤣🤣🤣 boşuna Hürrem demiyoruz sana
kizatasozu kanka kendimi kaybediyorum iliskideyken ya napim 🤪🤪🤪 eşim zorla üstünden atıyor beni cik bosalicam diye😂😂😂
kizatasozu yengem 5 sene sonra spiral ile hamile kaldı karnı 5 aylıktı spiral bebeği parçaladı
HurremSultan hahahaah adam bi çocuğa daha hazır değil demekki
_sema yaa üzüldüm bak ama sprial ile hile kalıp doğumda bebekle birlikte spriali çıkaran çok var sprial ile hamile kalınca ilir ama bebeği öldürdüğünü ilk defa duydum
kizatasozu o ilkine de hazır değildi hepsi ben isteigim.icim oldu😂 bı ikna etmeye calsitim onu dksmdmkd ama neden bilmiyorum ben cidden kendimen geçiyorum ya 😂😂😁🔥🔥
HurremSultan hahaha kız ne atasliymissin sen🤣
kizatasozu kanka vallahh ateşten mi başka birşeyden mi bilmiyorum bayılacak gibi oluyorum kesin fik fik üstünde can veririm ben😂😂😂
HurremSultan kız yazma öyle kendimden utanıyorum 😅😅 ay ben napcam bu isteksizlikle sjsjsjsj