Selam yorgun annelerrrr nasilsinizz nasil geciyor gunleriniz❤️🥀 benimki zor ama gecicek bana iyi gelen bir video biraktim size de iyi gelecektir eminim
Sogumus kahve
Sogumus yemek
Yorgunluk
Dağınıklık
Günü bitirme telaşı ❤️ hepsi geçiyor

🌷❤️ gececek guzel anneler zamanin kiymetini bilmek sanirsam cok daha iyi hissettiriyor ❤️🌷

Zamansiz_
    Yorgunluktan. Bugün biraz boşluğum var. Ramazan geldiğinden bu yana çok yoğun geçiyordu ama bu hafta üzerine tuzu biberi oldu.
    Sürekli bir koşturma hali beynim ve vücudum error veriyor artık kafam şu anda 🤯 böyle 😅

Zamansiz_ her zaman rutinime şükrederim. Rutin rahmettir derim ama bazen o kadar yoruluyorum ki akşamı iple çekiyorum. Bu sefer de çocuklar gözümün içine bakıyor. Uyuyun de bende dinleneyim yavrularım ne zmn böyle düşünsem küçüğüm aksi gibi uyumuyor. Çıldırıyorum bazen yatsıyı kılmadan uyuya kalıyorum. Hele Üst üste iki akşam dünün aynısını yaşadım ama aynısı. Ödev yaptık sınava çalıştık o sırada paçamda ağlayan bebeğim. İki çocuğa yetişmek çok zor. Zorlanıyorum. Bi kere büyüseler de rahatlasam tek tesellim. Geçecek bu günler de geçecek. Şöyle uyumazdınız böyle uğraştım diye anlatacağım.

Zamansiz_ doğruları söyleyeyim mi geçmeyecek sadece boyutu değişecek büyüdükçe çünkü onlar bize ömür boyu emanet. Zaten yorgunluk vs hat safhadaydı üzerine oruç uykusuzluk mahvoldum. Bende bayramı iple çekiyorum memleketime gidicez az da olsa nefes almak için❤️‍🩹

Bubenimoykumm yaaa 2 cocuk zorlugunu cok iyi bilirim onlara yetismek icin zombiye dönüşüyoruz annem hep der evimde oturacak yer yoktu simdi bombos diye gececek elbet ama cok yoruyor yaw🥀❤️

kanalize ❤️ buyudukce dertlerin farklilasma hali peki🥀 gecmiyor alistiriyor seslenme😶 yaa ne guzel senin dinlenme modu yakin benimki tee haziran sonu🥲

belladonna ay insallah ya ❤️❤️🌷 yurdunuzu cok ozledim burnumun diregi sizliyor su ara cok zorlaniyorum haziran sonunda 🥲🥹

Zamansiz_ aynen hatta büyüdükçe derler de büyür derler bakalım, daha varmış hızlıca gelsin haziran

kanalize derlerde derler buyugu 6 olucak hala aynı sorunlar 🥲 gelmiyorrrrrr bekledikce haziran uzuyor🥲😞

Zamansiz_
                    Az kalmış dayan sayılı gün 😊
                    Geldiğinde bol bol hasret giderirsin ama zaman hızlı geçer 🙈

Zamansiz_ çok zor evet ama hepimiz bu zorluğu seviyoruz bence kabul edelim 💐 gelecekse yavrularımızdan gelsin, yorulacaksak onlar için yorulalım diye düşünüyoruz, biliyorum 🙃 buraya yazarken bile şükrediyoruz hatta 🤲 annelik zor kızlar , hatta hepimiz için tahmin ettiğimizden bile zor onu da biliyorum . Ama çok özlicez bu hallerini be 😍

Zamansiz_ cok duygulandiiimmmm 🥹 aynen öyle geciyor bak benim büyük oglan 7 yasinda kardesi 8aylik olmasina ragmen büyügümün minik hallerini özlüyorum ah diyorum o zamana geri gelse simdi. Evim dagilmis kirlenmis fark etmez cocuklu ev zaten öyle olur temiz toplu evde mutsuz cocuk yetistirmektende kirlenmek güzeldir diyorum hatta oglum camda elini sürerken gidip eslik ediyorum ikimizin el izi ciksin diye 🤣