Zamansiz_ yurtdışında olmak daha bunaltıyor sanki seni son zamanlarda böyle üzgün kırgın gibisin 🥹

llanjalee evet oglum 6 yasinda olucak zor bi bebekti fotolarina baktikca nasil basarmisim nasil gecmis diorum🥹🥹

Moonlight_ yaa demi ama ben buyuk oglanda bu kadar rahat degildim ilkin verdigi tecrubesizlik olsa gerek simdi daha rahatim cocuktur kirletir diyorum🥹🥹❤️

kanalize üzgün kırgın yorgun yalniz..🥀 o kadar dusunmek istemiyorken kendimi dusunurken buluyorum cok yalnizim yaa ee ne isin var orda nasil gittin dersen cevabim yok 7 sene olucak gram alismadim hep kandirmaca 🚬 sigara verem ki icek 🥀🚬🚬

llanjalee yaaa jale 🥹🥹 bu ne meselaaaa nasil narinsinnnn cok sagollll🥹🥹 ay ne kadar guzel yuregin var rabbim gönlündeki en hayirlisi nasip etsin tum dualarin kabul olsun🥹🥹🌷

Zamansiz_ olabilir askim ilkinde sende aliskin olmuyorsun cünkü o duruma ama ben ilkindede öyleydim ya zaten genel olarak ben böyle seylere önem vermem yani misafir cocugu olsada amaaan siler gecerim nolcak derim😅