kanalize Zamansiz_ yurtdışında olmak daha bunaltıyor sanki seni son zamanlarda böyle üzgün kırgın gibisin 🥹
Zamansiz_ kanalize üzgün kırgın yorgun yalniz..🥀 o kadar dusunmek istemiyorken kendimi dusunurken buluyorum cok yalnizim yaa ee ne isin var orda nasil gittin dersen cevabim yok 7 sene olucak gram alismadim hep kandirmaca 🚬 sigara verem ki icek 🥀🚬🚬
Zamansiz_ llanjalee evet oglum 6 yasinda olucak zor bi bebekti fotolarina baktikca nasil basarmisim nasil gecmis diorum🥹🥹
Zamansiz_ Moonlight_ yaa demi ama ben buyuk oglanda bu kadar rahat degildim ilkin verdigi tecrubesizlik olsa gerek simdi daha rahatim cocuktur kirletir diyorum🥹🥹❤️
Moonlight_ Zamansiz_ olabilir askim ilkinde sende aliskin olmuyorsun cünkü o duruma ama ben ilkindede öyleydim ya zaten genel olarak ben böyle seylere önem vermem yani misafir cocugu olsada amaaan siler gecerim nolcak derim😅
kanalize Zamansiz_ evlendikten sonra gittin değil mi, geri dönüş gibi bir durum hiç mi yok peki eş orda mı çalışıyor hiç bilmediğim için soruyorum üzeceksem hiçç cevaplama sarılalım 🥲🫂
llanjalee Zamansiz_ yarın çok mübarek bi yere gidicem bi türbe , orada senin için de dua edicem kız , içimden geldi ♥️
Zamansiz_ llanjalee yaaa jale 🥹🥹 bu ne meselaaaa nasil narinsinnnn cok sagollll🥹🥹 ay ne kadar guzel yuregin var rabbim gönlündeki en hayirlisi nasip etsin tum dualarin kabul olsun🥹🥹🌷
llanjalee Zamansiz_ canım benim gerçekten unutmicam edicem senin için ♥️ umarım herşey gönlünce olur 💐 seviyorum seni kıymetlisin
Zamansiz_ llanjalee yaa umarim 🥹🌷 cok duygulandirdin gercekten herseyin en iyisini hakediyosun iyiki tanimisim seni sende oyle inan🥹🌷🌷
llanjalee Zamansiz_ sağol balım benim bende seni tanıdığım için mutluyum ♥️ ay dur duygulanmayalım ya bi dk 🥹🙃
llanjalee Zamansiz_ canım benim , hepimizin böyle dönemleri var . Bugün seni mutsuz görüyorum ama geçecek , hadi toparlan 😘♥️
llanjalee Moonlight_ sensiz sevgi yumağı mı ay yok sen yanlış okumuşsundur açıklayabiliriz 😜 Zamansiz_ ♥️🥰
Moonlight_ Zamansiz_ evet aynen benimkine ben cocuk odasinda duvarin bi kismina boyamasinida izin vermistim biseyler yazip karaliyordu bi müddet hevesini alip birakmisti mesela🤣
Moonlight_ Zamansiz_ bende bu ara öyleyim güclü göründügüme bakma dokunsan aglicam en cok bu yoruyor beni 🥲