Kızlar canım çyle sıkkınki geçen ay 12. De adet olmuştum ve 7 gün frlan sürdü ve Şuan bu gün yine adet oldum normalde hep düzenli gelir yarın Kadir gecesi onu bekliyordum hevesle dua etmek için şaka gibi adet oldum ya çıldırırcam cidden yani

e_ruuu Bende kadir gecesini bekliyordum pazartesi günü regl oldum nasip değilmiş oruçlu olmak 🤗
    Çok sık olmuşsun canım büyük ihtimalle hormonların da sıkıntı vardır neden gitmedin doktora

e_ruuu bende 🥲 gecen ay gelmediler su ayda gec gelirler diye o kadar umutluydum ki 🥲 adetliyim gelsin diye bekleriz gelmez

e_ruuu olsun canım niyetin önemli yapacak bir şey yok. ❤️ Sıkma canını

Benim de bugün 5. günüm yikandim ama hala peceteye pembe lekelenme geliyor. Başka bir postta daha sordum hatta ben de tutamam demi

e_ruuu namaz kılamaz oruç tutamazsın ancak dua edip zikirlerini tesbih lerini çekebilirsin 🌸

Gokkusagim tutulmaz canım yani eğer kendin biliyorsan vücudunu gelecekse tutulmaz olmuşsun zaten leke de aynısı sayılıyor. Çok üzgünüm bende ya vallahi bi mucize olsun istedim ama yok

lidyaaa__ galiba stresten oldu ailevi sıkıntılar vardı biraz o yüzden birden oldu ilk defa yaşıyorum böyle bişe 2 hafta arayla hasta oldum resmen ya çok üzüldüm ama napalım

e_ruuu Önemli olan Kadir gecesini regl olmadan namazla geçirmek değil ki, bu geceden her ne şartta olursa olsun istifade edebilmek.Ben takvime göre bugün regl olacağımı biliyordum bir ihtimal belki ayın 6sına aksar diyordum olmadı. Oruç da tutamadım, namaz da kılamayacağım hatta geceye kadar çalışacağım için eve yorgun girerim. Ama bana da size de bu gecenin şuurunu hatırlatmış rabbim. Yani dua etmek için kandili beklemeye gerek yok ama biz de bu geceyi tesbih çekerek, dua ederek, Allah’ın hayatımıza sunduğu nimetleri hatırlayıp tek tek şükrederek geçiririz. Evlatlarımızla beraber onlar da somut olarak bu gecenin şuuruna varabilmesi için bir meyveli tatlı hazırlama etkinliğinden sonra bunu bize Allah gönderdi ona teşekkür edelim diyerek hoş bir şekilde geçirebiliriz. 🤍