HurremSultan zeytep bende sizi özledim 🥺💔 İyi diyelim iyi olsun hamdolsun bu günümüze 💕 Bende kahveye dulcosift koydum zehir oldu bana🥲 dibine gitmiş tadım kaçık şuan kalkıp su da içemiyorum 😁
enerciiiii HurremSultan afiyet olsun canım bende şimdi yapcam atarım işlerim bitmedi ama mola verdim yoruldum 😣
HurremSultan enerciiiii ben işleri bosverdim amannn yapsamda aynı yapmasam da😂 uzmuyorum kendimi ilk fırsatta fiş fia yapiyorum hemend dkkddk
busenihicalakadaretmez HurremSultan Sana hoşgeldin dedim cevap vermedin bana 🥹 🥹 ben yengeç burcuyum şu an kafamda acaba bişey mi oldu diye
HurremSultan enerciiiii of çok zor ya 🥲🥲 ben yapmadım bu sene yeterince zorlu bir ay geçirdim zaten ona vakit ayiramadim. Normal rutinden devam☺️💕
abasiyanik enerciiiii temizlik deme 🤣basıyorlar bana 🤣🤣 ev işi nankördür canım ne kadar yaparsan yap bitmiyor..
HurremSultan zeytep yok öğürme geliyor bir haftadır bagirsaklarim çalışmayı unutmuş😂 erteledim hep ama baktım tik yok karnım 6 aylık oldu bugün dedim kaçış yok kahveme kattım😂