HurremSultan Susunbebekuyuyo canım benim öyle ozleidm ki sizi bak aşırı uykum var birsuru isim. Var yine oturdum buraya🥲🥲
HurremSultan zeytep bu isirsam rahatliycam de🤪🤪🤪 ben özledim diyince sinirleniyor benimki 😂 niye böyle bu bozuk galiba dgdkhdjd
etoile HurremSultan @Rouge neden yok neden mod değil bilgim yok. Bir gün o girerse uzun uzun cevaplar diye tahmin ediyorum ☺️
HurremSultan etoile heee ben çok var yavaş yavaş eski konuşmalar gitsin yenisi gelsin dedm Naime hanım özeli kapattı 😂
zeytep HurremSultan niye özledim deyince kızıyor 😅 valla ben direk masaj veya huylandırmayla bam bam girişiyorum😅
HurremSultan successfulwoman sen ne diyorsun😂 çıktım çoğundan aradığımı bulamıyorum diye ne mesajlar geldi bana dkskksks
HurremSultan zeytep sanki hiç yapmıyoruz diyor dnhxjd ama.gece koynuma girerken de çok özledim bak dayanamıyorum söyle böyle diyor gicik şey dksgdksbdn bende bilsem bizimki değişti bu ara antropoza mi girecek ne dkdjksjd
successfulwoman @zeytep @enerciiiii @abasiyanik @Pinkoooo kahve sohbetine gelin..ortalik alev alacak😅🤣