enerciiiii abasiyanik gelmiş sırtım tutuldu diyor yapmamak için de benden once uyudu Allahtan o benden istemedi 😅😅
HurremSultan enerciiiii ben gitmeden olaylar oldu ya 😂 hain işler dönmüş 🤪 bence o yüzden kapattı Naime hanım bilmiyorum ama bisiler olduğu kesin çözemedim ben ya
HurremSultan enerciiiii bende anlamadım ki birileri birşeyler çevirmiş herkez birbirine birşey dedi saçma sapan şeyler oldu 🥲🥲🥲
enerciiiii successfulwoman yok aşko ya şu orgazm dediğin şey boşalınca o anı zevkle yaşamaksa eğer rahatlama anını yani kendimden geçiyorum hani yarım kalmıyor veya sinirlenmiyorum yalan yok ama öyle durduk yere istemem yani genelde eşim ister o yüzden
enerciiiii HurremSultan yok ya ondan kaynaklı değil o aktiftir benim yapım öyle seni o kıvama getirene kadar başım çatlıyor diyor 😅😅 kolay kolay etkilenmem cami önünde mi buldum kıymetlidir 😅😅😆😆
ESMERBOMBA_ HurremSultan oooo efenim kimleri görüyorum hele hoş gelmişsen sefa getirmişsen aniden gidişiniz bizleri çok üzdü aşko bidaha olmasın 🥰
HurremSultan enerciiiii benimkide aynısını diyor bana 😂 lan diyo millet kocasına bakıp boşalır seninle uğraşırken kas yaptım ben diyor😂😂😂 ses
enerciiiii HurremSultan ajajajajaj kimmiş kocasına bakı0 boşalan belki @BlackMambaa_ olabilir özlemis malummm
HurremSultan successfulwoman napti o biiz kandırdı sahura kadar burda davul calacakti bak yok kaçtı dkdkmdm
ESMERBOMBA_ HurremSultan buki ve kekillide döner çqbucak inşallah tekrar aramızda görmek çok mutlu eder
Moonlight_ HurremSultan bahsislerimi hazirlayin yarin yarin gece calcam🤣 ama aramizda 1 Saat var biz geriden geliyoruz imsak vaktini kacirirsaniz sorumluluk kabul etmem🤣🤣🤣🤣