enerciiiii successfulwoman yok aşko ya şu orgazm dediğin şey boşalınca o anı zevkle yaşamaksa eğer rahatlama anını yani kendimden geçiyorum hani yarım kalmıyor veya sinirlenmiyorum yalan yok ama öyle durduk yere istemem yani genelde eşim ister o yüzden
enerciiiii HurremSultan ajajajajaj kimmiş kocasına bakı0 boşalan belki @BlackMambaa_ olabilir özlemis malummm
enerciiiii successfulwoman pek arzulamiyorum ya hatta bazen mış gibi yapıyorum ama on sevişmeyi uzun tutunca ki benim.icin hep uzun tutar istiyorum o an tabi ki hatta tutuyorum kendimi boşalmamak için sadece öncesinde istem8yorum
kleopatranizzz successfulwoman Aşkım zaten sende beni unutsan kimse hatırlamayacak hepsine ayrı küsüm😔💔
ESMERBOMBA_ HurremSultan buki ve kekillide döner çqbucak inşallah tekrar aramızda görmek çok mutlu eder
llanjalee successfulwoman muhabbette varsa gelirim 😅 kahve saatimiz geçti sahura kalktık ağbee heyraann 😂
enerciiiii successfulwoman ayol hersey o mu bak bende bu saatte uyumadım menemen yaptı patatesli omlet yaptı kocişime sizin gibi elim işte aklım oynaşta değil hem erkegin kalbine giden yol midesinden geçer 😅🤣😅🤣
ladymomm enerciiiii o sırada kocam kendine sahur hazırlarken ben yatakta peride turluyorumdur sjjxjckss
llanjalee ladymomm bende genelde geç kalıyorum lady momy 😅 çayımı içip gelmiş oluyorum , ben akşamları çay içerim , kahveyi gündüz seviyorum 😍 oruçtan sebep gündüz de içemiyorum tabi