HurremSultan enerciiiii çok şükür 😂😂 bitsin ya nefret geldi bana en sevdiğim şey temizlik yapmaktı onu bile yaoamiyirum ağız tadı ile dkdkd
enerciiiii HurremSultan ya neden bilmiyorum ama bak sadece buzdolabının temizledim şu an ama kollarım aşırı ağrıyor yapamıyorum yani niye böyle acaba hemen yorgun düşüyorum
busenihicalakadaretmez HurremSultan Sana hoşgeldin dedim cevap vermedin bana 🥹 🥹 ben yengeç burcuyum şu an kafamda acaba bişey mi oldu diye
HurremSultan busenihicalakadaretmez dur posta geri doncem başka kacirdigim varmı diye😂 bildirimlerde yok çünkü 🥲🥺
enerciiiii abasiyanik e canom benim bütün gun canım çıkıyor üstüne beyefendi başka seylerbistiyor düşüncesiz
abasiyanik enerciiiii amann hepsi öyle düşüncesiz. geçenlerde evi dip köşe temizledim sen git kızın eline kek ver arkamı bi döndüm ki heryere dökmüş sinir krizi geçirdim resmen. en iyisi yapmamak. 😅
HurremSultan enerciiiii bilmiyorum ki kanka bende öyleyim kan değerlerim de sıkıntı var sanırım sende de öyle olabilir bence 🥲
enerciiiii abasiyanik ya evet ya benimkide öyle bazen çikolata veriyor eline yada yemegi serbestçe yesin diyor sanki kendi temizliyor
zeytep enerciiiii hem bitirmiş hemde boğazımdan geçmiyor diyor bak hele😅🤣ben şuan çay sefası yapıyorum canım, birazdan kahve içerken atarım😅
enerciiiii HurremSultan bilmiyorum askim ama çok yorgunum çok ama gezmek istiyorum ona gücüm var sjsjsjsj