Usnac95 katılıyorum ama ilk yaptığımdan daha fazla zevk aldım çünkü hazırlandım özledim ve başıma ne geleceğini biliyordum ama kesinlikle kayganlaştırıcı öneririm

kanalize Ayy yok ben zevk falan almadım. Zaten normalde de çok zorlanıyorum adapte olamıyorum ilişkiye hiç, hep klitoral orgazm oluyorum ilişki esnasında. Kayganlaştırıcı hiç aklıma gelmemişti, keşke ilk ilişkide de , doğumdan sonrada kullansaymışım

lionmomma
      Sağlık sorunlarım oldu küçük operasyonlar geçirdim hpv cıktı o yüzden ☺️

kizatasozu ben de normal doğum yapmıştım 5 ay oldu eşim yurtdışındaydı yakında gelecek iyileştim tamamen ama korkuyorum yaa sizce ağrım olur mu

melishanim yok canım bu saatten sonra ağrın olmaz ama kuruluk olmaması için bebe yağı kullan ufff sabahlar olmasın🔥🔥🔥

melishanim yaa ben çok üzülürüm ama en güzel anlarımda yok hamileyken gidiyo bi geliyo çocuk kocan olmuş bu güzel zamanlar bidaha geri gelmicek gitmek zorundamiydi

kizatasozu evet orda çalışıyo yıllardır yeni evlenmiştik 3 ay sonra deprem oldu 2 buçuk ay dışarda serada sonra çadırda kaldık çok şükür evimize bir şey olmadı çocuk istiyorduk hamile olduğumu öğrendim malum masraf olacak ayrıca düğün masrafı falan gitmek zorunda kaldı ben de çok isterdim yanımda olmasını elden bir şey gelmiyor