Usnac95 okey nirvana ile çilekli almıştım çilekli daha güzel nirvananın bir özelliği yok sanki

lionmomma 60. Gün falandı zaten çocuk falan aklıma dahi gelmedi benim

kanalize Ay bende nirvana aldım afrodizyak etkili diye, hiç bir işe yaramadı . Hatta daha kötü yapış yapış oluyor bir süre sonra.
    Benim odaklanma sorunum var bazı ilişkilerde aşırı sulansam da ilişki acılı geçiyor. Bazende hiç acımıyor. Bunun için almak istiyorum

Bu arada alakasız ama sen kaç yaşındasın, sürekli konuşuyoruz merak ettim 🌸

Usnac95 aynen, bende nirvanadan farklı bir etki bekledim değişiklik olsun diye almıştım ama olmadı koku bile yok dümdüz çıktı, çilekli daha güzel😋kuruluk az da olsa devam ediyor ve kokusunu sevdiğimden alışkanlık gibi oldu acıyorsa denenebilir tabiki. 94’lüyüm ben 29 varım 30 yokum henüz 😄

kanalize ahaha bende 28 varım, 29
        2 ay sonra olcam 😂 Yaşımızın yakın olduğunu tahmin ediyordum o yüzden sordum

lionmomma Şuan kac gun hatirlamasamda kanamam bitmisti sonrasında girdik. Oyle agrı gibi sorunlarlada karsilasmadım.

lionmomma 40 .gün yapmıştık sezeryan olmasına rağmen yanma hissetmiştim ilk zamanlar dikişi zorlamayacak pozisyonlar tercih et bende bir süre yanma olmuştu bi kaç seferden sonra azalarak geçti😊