HurremSultan Kızlar kızım balgamlı okusuruyor. En acilinden ne yapabilirim. Ne versem sabaha kadar onu rahatlatir bilginiz varmk
BlackMambaa_ HurremSultan Yaprak ıhlamur balgam da çok işe yarıyor yılların eczanecisi bir amcadan öğrenmiştim sağolsun Yaprak ıhlamuru iyice yıka sonra kaynat süz ve içir ılık olunca inanılmaz iyi balgam atıyor Kızıma yapıyorum ben bunu balgamı olunca
abasiyanik HurremSultan ne kadar sizde ile yarar bilmiyorum ama biz karabiber koklatıyorız hapşurarak dişarı atıyor
llanjalee HurremSultan grintuss bitkisel şurup hürrrem oğluma çok iyi geldi eczacına danış yine de ama çok iyi gerçekten bir günde kesti
HurremSultan llanjalee yarın eczaneye gidicekti eşim bir sorduyyim birşeye katılıp içilmesi lazım çünkü benim kız ölse içmiyor ilaç🥲🥲
HurremSultan Pinkoooo ay tereyağı yok evde şuan 🥲🥲 öyle birşeyi yapsam da yemez ki🥲🥲🥲 of yeme içme yok bizim kızda herşeyi reddediyor
HurremSultan melaykeeee evde makinem yokki kuzum. Eşime alalım diyorum ne gerek diyir🥲 bizimkiler pek hastalanmazlar o yüzden doktor hiç alın demedi o da almiyir
melaykeeee HurremSultan yaa çok önemli bir şey aslında biliyormusunnnn. Bizde hiç kullanmamıştık ama doktorumuz alın dedi. Hemen öksürse takıyorum hem burnunu açıyor hemde göğsünü öksürüğünü azaltıyor muhakkak al
llanjalee HurremSultan ben katmadan veriyorum sormadım da katılır mı diye kuzum eşin bi sorsun therenatur da var aynı ürünün muadili onunda sorabilir katılır mı diye ikisi de çok iyi
blackhoney HurremSultan zorlicaksın öyle onun rızasını beklersen ohoo. Benim bebek şurupta içmiyo. Zorla tıkıyorum ağzına. Benden güçlü değil ya gücüm yetiyo çok şükür 😂sonra ağlamasını durdurmak için başka şeylerle oyalıyorum 🤷🏻♀️
melaykeeee HurremSultan hayatım yanlış anlama ama eşine sorma al. Gerçekten her bebekli evde olması gerekiyor. Çocuk rahatlar en azından. Ben sabah akşam veriyorum hava çok iyi geliyor. Yada güzelce anlat sanki ne kadar parası. Çocuktan değerli mi ??
HurremSultan BlackMambaa_ yaptım kanka ama içmedi uyudu sırtına sıcak su koydum bekliyorum başında biraz rahatlar belki🥲
HurremSultan melaykeeee yok ya inat etti almıyor 😂 bazen inadı tutuyor 🥲🥲 biz birimiz yok diyince almıyoruz ortak karar ile alınıyor malesef 🥲🥲🥲