HurremSultan BlackMambaa_ yaptım kanka ama içmedi uyudu sırtına sıcak su koydum bekliyorum başında biraz rahatlar belki🥲
HurremSultan melaykeeee ah ah başta yapmayacaktim o hatayı🤪 ama oda ben yok dediysem hayatta almaz şimdi o yüzden ses etmiyorum dkdbvxksbxb
HurremSultan llanjalee hastalık çok zor valla aşkım.allah şifa versin hepimize. Uyurken bişi yoktu biramda balgamlı öksürmeye başladı anlamadim
llanjalee HurremSultan şimdi uyandı mesela benim oğlum bi saattir uyanık , uyurken yine öksürük tuttu gıcık yaptı , kaç akşamdır iyiydi oysa.Geçti diyorum geçmiyo nasıl bişey anlamadım
blackhoney HurremSultan zorlicaksın öyle onun rızasını beklersen ohoo. Benim bebek şurupta içmiyo. Zorla tıkıyorum ağzına. Benden güçlü değil ya gücüm yetiyo çok şükür 😂sonra ağlamasını durdurmak için başka şeylerle oyalıyorum 🤷🏻♀️
HurremSultan blackhoney kız nasıl.verdigumi görsen içler acısı. Bas parmağımı dişlerinin arasına sokuyorum şırınga ile boğazından içeri birde üstüne abaniyorum. O yüzden mecbur kalmadıkca vermiyorum. Çok zorlanıyor çocuk tramva resmen
melaykeeee HurremSultan hahahah Allah seni jsjsjd neyse konuyu değiştirmeyelim Askı yemek istemiyorum 😂😂😂
melaykeeee HurremSultan yok sen öksürükle ilgili post açtın ya bende eşinin Burcunu sordum postu ihlalden askı yemek istemiyorum 😂😂