Sizler neler yapıyorsunuz haydi birbirimize taktik verelim, ilişkiler şenlensin şu zor zamanlarda. Ben başlayım, genelde makyaj yapmam ama bazen makyajımı yapıyorum saçılarıma şekil veriyorum dar bi tayt giyiyorum ama hiç bişey olmamış gibi geziyorum evde tabi süzüle süzülede geziyorum evde 😂😂 bir zaman sonra dayanamıyor kıstırıyor ilk fırsatta😂😂
Cilve, işve, baştan çıkarma... taktikler gelsin
Canoo artık dikkatini çekmiyorum heralde arada firikik veriyorum ama yok tınlamıyor cocuk oldugu icin haftada bir anca yapabiliyoruz zaten🙄
Veletler uyuyunca işi pişirebiliyoruz anca bu aralar 🤩
Herhangi bisey yapmama gerek yok çünkü surekli pesimde 🤣🙄🙄 rahat bırakmıyor ki isve cilve yapayim ajsjsjjsj
senOlsanBari fantezi gecelik fln denesen belki heycan katar.
Canoo heraksam ister ama cocuklardan malesef olmuyor hic birsey yapmiyorum burdan heveslendim bir gecelik aldim giydim onuda niye giydin 2 dkka sonra cikicak zaten dedi.. birdahada almam parama yazik oldu 🙈🤣
Canoo hic cocuk yokken cok seviyordum giyemeyi kendimi cok begeniyordum aynada tabi 38 beden 180 boy ama simid 2 cocuk ve duba gibi sismis bir vicut ile kendimi hic begenmiyorum.
Canoo bunlar cok guzel duruyor ama bu vicuda yakin bir vucutta bence benim sattigim bir marka var ismini soleyemiyorum herhalde onda harika seyler var ama tabi bana hic yakiscagini dusunmedigim icin hic almadim alan vardir ama
Çocuğa bakan ben işe giden ben yemek ev desen bende beyefendi işe gidip geliyor gece olunca da yorgunum çok sinir oluyorum 😡