busenihicalakadaretmez Cicikiz Toplansak en fazla 3 4 kişi oluruz ya havalar iyi ramazandan sonra piknik yaparız arkadaşlarla hatta benim eve gidesim geliyor basım ağrıyor çünkü çok durunca
Cicikiz busenihicalakadaretmez yok bacım o 3 4 kişinin çocukları kimisin iki tane vardır ayyy anlattıkça basıyorlar sus sus havadan dışardan bahset ev deme bana geliyorlar 😂
Zamansiz_ Cicikiz yaa cocuklarda buyumus yine zorlugu vardir da yapabilecegin bir is varsa senin icinde iyi olurdu ya
Cicikiz Zamansiz_ çocuk gelişimi okuyorum iki dersim kaldı mezun olmama staj için gittim inan oğlum iki saat bile durmadı ağladı iki saatte stajım bitti düşün evden çalışabilirim ama ona da koca izin vermiyor günde 1000 kişi arıyor insanlarla uğraşacaksın sacmalama diyor
Zamansiz_ Cicikiz yaa ama en azindan denerdin icin de keskeler olmamis olurdu baktin olmuyor birakirsin bu sekildede surekle keske deneseydim diceksin😞
Ask_hosmus Zamansiz_ hangi sebzeyi yiyim ki patates dokunuyo, patlıcan da dokunuyo kabak sevmiyorum 🤧😂😂 en büyük 6 bitti 🤗 en küçük de 17 günlük 😍
Zamansiz_ Ask_hosmus yaa cok zor yesen bi dert yemesen bi dert 🥲 ay kiz masallah art arda getirmissin💃🏻💃🏻🥲
Bubenimoykumm Ask_hosmus kabak havuç biber bunları az yağlayıp baharatlayıp fırınla. Üzerine yoğurt miss. 😊
Usnac95 Ask_hosmus Bile isteye mi yaptınız, en büyüğü 6 yaşında, diğerleri daha küçük. Yani ben 2. Bile cesaret edemiyorum da o yüzden sordum. Tebrik ediyorum 🥲
Cicikiz Zamansiz_ knkam her sene hamile 😂 3 erkek bebeden sonra kızı buldu 😂😂 @Ask_hosmus hemde cerezetteyle daha dün gibi doğurdun bile şaka mııığğ zamana yetişemiyorum
Zamansiz_ Cicikiz hahah harika mis yap kurtul💃🏻 (bunu bide bize sor🥲) dogan büyüyor yaa rabbim saglik versin bizlerede guc kuvvet sabirrrrr
llanjalee Cicikiz sıkılınca dışarı çıkıyorum ben hemen oğluşu alıp bi yürüyüşe ,hava alma seansı yapıyoruz 😍 çok çok sıkılırsam da eşimi darlıyorum sıkıldım bişeyler yapalım falan diye işte 😅
Cicikiz Zamansiz_ aminnn bana iki tane yetti 4 tane olsa kafayı yer bakır köye gider yatardım kalan arkadaşlara başarılar dilerdim 😂
enerciiiii Cicikiz patlıyoruz bacım sıkılmak da laf mı çürüdüm diyorum icerde 😄 herk3s de aynı döngü var