ladymomm zeytep ahhahaa kocam 4 kere izleyip güldü dedim neye gülüyorsun bana attı baktım kapıya gülüyormuş bende deminden beri gülen kişiyi kadın sanıyorum 😂😂
ladymomm zeytep yok beee neye güldüğünü aşırı merak ettim ondan sordum ndjjdkflrk diğer türlü değil yani 😏😂😂😂
ladymomm zeytep bana trip atıyor etiketlemiyorum diye hemde başka postlarda aşık atıyor beni umursamıyor kescem onu 🔪🔪🫢🫢😂
ladymomm zeytep beni alagadar etmez hahdjdös bak sen buradasın her yere yetiyorsun anjdjdls (zaten bizim bu her yere yetme çabamız 🫠🫠) ama o hemen sattı beni 🥲🥲😂😂😂
ladymomm zeytep geç geliyormuş yaa bayağı kafayı yerdim ben öyle olsaydı gerçi bir dönem öyleydik 🫠🫠🤣
zeytep ladymomm ee bizim işimizde normal sjsjsj önceden saati vardı ama sonuçta iş bize ait değildi.. Şoföre falan da verirsin de, kazanç durumu değişir.. Aklımızdaki, hayalimizdeki planlar için bazen fedakarlıklar yapmamız gerekir bir süre için
ladymomm zeytep vallahi öyle aşko bizimkisi de vardiyalı çalışıyordu 1 hafta sabah gidip 4-5 gibi geliyordu 1 hafta 1-2 gibi gidip gece 12 gibi geliyordu. Geç gittiği saatler yorgun olduğu için uyuyordu 12 ye kadar sonra kalk kahvaltı yap derken çıkmış oluyordu vakit geçiremiyorduk ama şimdi o günlerin sayesinde bu kadar rahatız