ladymomm zeytep vallahi öyle aşko bizimkisi de vardiyalı çalışıyordu 1 hafta sabah gidip 4-5 gibi geliyordu 1 hafta 1-2 gibi gidip gece 12 gibi geliyordu. Geç gittiği saatler yorgun olduğu için uyuyordu 12 ye kadar sonra kalk kahvaltı yap derken çıkmış oluyordu vakit geçiremiyorduk ama şimdi o günlerin sayesinde bu kadar rahatız
zeytep ladymomm aynen öyle bak sana anlattım işimizi, başka bölgeden alsak bu kadar kar yapmazdık, şimdi seneye bir atılım daha yaptık mı.. Ondan sonra şoföre veririz, çalışmamıza bile gerek kalmaz
zeytep melaykeeee kışın duruma göre değişiyor, bizim hattımız var, son sıra olanın dinlediği gün sayısında fazla oluyor ama yazın öyle değil iki günde bir evde sjsjs
zeytep melaykeeee tam üstüne bastın bebeğim, seneyede taksi niyetimiz var sjsj bizim burası turizm bölgesi olduğu için ve sadece nakit para ve döviz döndüğü için iyi oluyor, bizde kart sistemi yok sjsjs
melaykeeee Kız bırakın adamlar gitsin işe ne güzel. Benimki evden çalışıyor 😂😂 allahım laptopun kabloları içtiği kahve bardaklar ayağıma dolanıyor. Kocamı severim iyidir hoştur lakin sürekli evde olmaz 😂😂😂😂
zeytep ladymomm ama işte araştırmak lazım, bizim burada kartlı sistemli hatlarda var, onun yerine bizim hattın kazancı daha iyi Çünkü belediye, kart sistemi, 65 yaş üstü falan, eksileri çok kartlıda
melaykeeee ladymomm bende özlüyordum hatta diyordum hep evde olsun 😂😂 çalışmasın. Ama süreklide olmaz be bacım