busenihicalakadaretmez ladymomm Benim de kardeşim alıyor oruç tutunca canım çekiyor diyor. Bak sen deyince canım bı cips çekti artık bayramda sonra alırım gizli yemem lazım 😄
ladymomm busenihicalakadaretmez kolayı ne alıyorsunuz ben boykot diye almıyorum ama normalde de çok asitli şeyler içmiyoruz 😂😂
BlackMambaa_ ladymomm Yok kahveye hiç modum yok yer kalmadı vallaha belki burada sohbete kalırsam yapar içerim
zeytep ladymomm kahveyi seviyorum anam napim, kocam gibi kahveyide seviyorum sjsjs kocam gelsin onlarda içerim sjssjsj
ladymomm busenihicalakadaretmez keşke hiç almasak bende çok dikkat ediyorum normalde ama geçen dayanamadım pedimi kotex aldım diğerlerini denedim ama hiç yapamadım Allah’ım afetsin
ladymomm zeytep bende seviyorum da ramazan arası zar zor vaktim oluyor yoksa sabah kahvaltıdan önce bir kahve içerim mutlaka
kanalize ladymomm çayı kayınvalidemde içtim eve geldik kızımı sallıyorum sanırım sohbete geç kaldım ama geldim 😊
ladymomm kanalize hoş geldin bebeğim ❤️ çok bir şey konuşmadık herkes ortaya laf attı sende karış araya 🥰🥰
zeytep @ladymomm kocam geliyor😅🙏şimdi film ve dizi kavgası başlıca ssjsjsj en sevdiğimiz didime ssjsj😅😂
zeytep ladymomm benim filtre kahve makinem bozuldu yaa alacam bir tane, bekar olduğum için basit tasarımlı bişi almıştım şimdi zaman ayaarlamalı alıcam, otomatik Yapsın kahveni sabahları ben uyanana kadar sjsjsj
kanalize ladymomm teşekkür ederim canım 🫶🏻 sansürsüzün postlarını okuyordum bol sohbetleriniz olsun 😊