ladymomm busenihicalakadaretmez keşke hiç almasak bende çok dikkat ediyorum normalde ama geçen dayanamadım pedimi kotex aldım diğerlerini denedim ama hiç yapamadım Allah’ım afetsin
busenihicalakadaretmez ladymomm Canim bir de şöyle bir şey var bu ürünler buraya geldiği zaman tamamen parası ödenmiş oluyor keşke ülkemize bu ürünler hiç girmese. Ama işin ucunda para olduğu için devlet ne yapıyor ürünleri alıyor. Ee ne yazık ki girdiğimiz internet kullandığımız uygulamalar ve birçok şey var
llanjalee ladymomm gittim dışarda yedim valla camide bi hayırsever iftar dağıtıyordu 😂 şimdi de sahura bi börek yapcam
ladymomm llanjalee bugün bizim belediye anons yaptı iftara davetlisiniz diye otobüs bile ayarlamışlar uzak olanlar için xjjxkxls şansa evde yemeğim vardı 😂😂😂
ladymomm llanjalee vallahi bir hemmoş iki sen bir gitgellisiniz bu aralar oysaki ilk geldiğimde sizinle kaynaşmıştım önce ama o aktiflik yok 🥲
ladymomm llanjalee evim kirli değil aşkım zaten çoğunlukla dip köşe giriştiğim için detaylı yerim yok pek camlarda temizdi ama yağmur yağdı ya bayağı onun bitmesini bekledim silmek için 😂😂
llanjalee ladymomm benimde öyle kirlenmesine izin vermiyorum birde düzen tertip olunca iş kolaylaşıyor 🙃
ladymomm abasiyanik sen ne geziniyorsun burada adama imsağa 5 kala mı yapışacaksın nsjjdjdnmdösdhsjks
zeytep ladymomm benim filtre kahve makinem bozuldu yaa alacam bir tane, bekar olduğum için basit tasarımlı bişi almıştım şimdi zaman ayaarlamalı alıcam, otomatik Yapsın kahveni sabahları ben uyanana kadar sjsjsj
kanalize ladymomm teşekkür ederim canım 🫶🏻 sansürsüzün postlarını okuyordum bol sohbetleriniz olsun 😊