llanjalee zeytep benim de duşakabinle derdim var dar geliyo 🙈😜 dur bakalım önümüzdeki ay tadilat yaptıracam onu da aradan çıkartırım diye düşünüyorum 😅
zeytep llanjalee amin🌹 kişi ve karakter meselesi ya, oğlunu kıskanmayı mutlu olmasını istiyorsa, gelinide gelin olarak görmez kimisi Bizim toplumumuzda biraz sıkıntılı ne yazık ki kayınvalide ve kaynanalar
zeytep llanjalee bebeğim bizim ev direkt yamuk sjsjs😂çatı katı sonradan yapılma haliyle eski, evim 1+1 geniş ama banyım üçgen geliyor, sıva yapılırken duvarlar hafif yamuk olmuş mesela, bazı şeyleri duvara monte ederken zorlandık
llanjalee ladymomm izdivacına talibim der gibi oldu 😍 börek yapıyorum hu huuuu sen hiç jalenin efsane Sarıyer böreğini gördün müüüğ 😅
ladymomm zeytep yaaaaa zeytep her şeyi yanlış anlıyorsun ahahhaa kocası istemiş vermemiş ya jsjdkdls kıdemlimiz olarak sana soruyorum bu @abasiyanik ‘ın yaptığı günah değil mi hojam diye nsjdjdnzhdjskl
zeytep ladymomm he HHahaah kocamı buldum ya dengim şaştı sjsjsjs Günahı sevabı bilmem canım öğrenci, Ama no denmemeli😅😂sönmesin alevvvv, harla ateşiii😅😂
abasiyanik zeytep yorgan Esra kendini kocasının koynuna atmak için bebesinin gözüne menül menül bakıyor 🤣🤣🤣
llanjalee zeytep uzak duramıyorum ya işte bazen fazla iyi davranıyo ne bileyim anlatılmaz yaşanır tarzdan şeyler 😂
zeytep llanjalee ama Allah var, ev kiradaydı, biz evlenirken. Yenilendi istediğimiz gibi oldu herşey, çoğu yerle kendimiz uğraştık, hep anılar geliyor gözümün önüne.. Ev çok değişti ya🌹🥰