ladymomm llanjalee bende ağır işleri onun olduğu saate bırakıyorum ya beraber yapıyoruz ya da çocukla ilgileniyor yoksa zor yani bu devirde temiz kalabilmek 😂😂
zeytep ladymomm he HHahaah kocamı buldum ya dengim şaştı sjsjsjs Günahı sevabı bilmem canım öğrenci, Ama no denmemeli😅😂sönmesin alevvvv, harla ateşiii😅😂
ladymomm zeytep hojam dinde bile kocayı reddetmek günah ahhdjdjkss erkeğinde reddetmesi günah sjdjkddkks buna şimdi melekler püüü püüü demiştir 😂😂😂
llanjalee zeytep uzak duramıyorum ya işte bazen fazla iyi davranıyo ne bileyim anlatılmaz yaşanır tarzdan şeyler 😂
zeytep llanjalee ama Allah var, ev kiradaydı, biz evlenirken. Yenilendi istediğimiz gibi oldu herşey, çoğu yerle kendimiz uğraştık, hep anılar geliyor gözümün önüne.. Ev çok değişti ya🌹🥰
Moonlight_ ladymomm ayyy ben ictim cekmedim amaaaa simdide annemin talimati üzerine yatip uyucakmisim🤣🤣🤣🤣
zeytep llanjalee ben eski şeyleri çok seviyorum ya, eşim evi hepten eski yapcam diye çok korkmuştu 😅😂 Tül kullanmıyorum mesela fon üsütne eski Bodrum perdesi (anneannem örmüştü dantelden) Büyük babaannemden (babaannemin annesinden kalma dokuma kilimi var) Mobilya gri ama kırlentlerim gene perdelere uyumlu