ladymomm zeytep ya birde hafızası bayağı maşaallah kuvvetli ona dikkat ettim de geçen diyor ki anne ben çok küçüktüm tezgahta yoğurt kovası vardı ağzı açıktı ben onu almıştım yere koymuştum kaşıkla yerken sen beni yakalamıştın ama bana hiiiç kızmamıştın gülmüştün 😂😂😂 bu yaramazlığı yaparken yaşı 1 söylerken ki yaşı 3 🫠🫠😂
zeytep ladymomm ayy içli köfteyi bende çok severim bizim hataylı kiracı var, o çok güzel yapar, kayınvalidem sağolsun hep ona yaptırır geçen bir kilo kıymayla yaptırdık, dolabı doldurdum sjssj
ladymomm zeytep bende çok severim kendim yaparım bayağı beğenirler yiyenler çok güzel olmuş diyor onların yalancısıyım sndjkdls ama benim anneme babama kıymalı ağır gelir biraz annem patatesli yapıyor onu da kim icat etmiş kim başlatmış bilmiyorum ahhaha bayağı güzel oluyor ama kocama demiştim tuhafsama sakın ye tadına bak kıymalıdan daha çok seversin abartıyorum sanmıştı ama şimdi ne zaman kıymalı yapsam annemin patateslisini özledim diyor 😂😂
ladymomm zeytep birde sen pide diyince nasıl canım çekti 🫠🫠🫠 burada yapan bir yer yok bende çok severim arada yaptırır yerdik bizim aileyle toplanınca najdjdkls yat kalk dua et annem yine bir gün pide yapıp toplandığımız da birkaç tane vermişti gidince evde de yersiniz kızım diye 🥹🥹 dondurucuya atmışım unutmuşum bugün elimi bir attım baktım ne görem pideeeee 🫠🫠🫠 menü iyice çorba oldu ahahha çorba yapmayacağım o yüzden sjjdjjdkls
ladymomm zeytep ayy görsen fena dilli her gören konuşsa da dinlesek diye gözünün içine bakıyor ksjdkkd
zeytep ladymomm ha sen demişsin sjsjs patatesli bend eilk defa duyuyorum bulgurluda oluyor ama bana kıymalı olsun sjssj
zeytep ladymomm yaa ay ilk defa duydum patatesli, eminim güzel oluyordur Ben hataylı ablanın yaptığı kısırı, çiğ köfteyi çok seviyorum eşimde çiğ köfte yapar bazen sjsjs
ladymomm zeytep hamuru aynı harcı kıymalı değil patatesli yapıyor bizimkiler dnjfkdls vallahi doğulular görse linçler şimdi anamı ahaha 😂😂😂
zeytep ladymomm hahahha iyi yine piden varmış dolapta bak annen biliyormuş özleyeceğimi sjsjjs biz burda içini hazırlayıp pideciye veriyoruz sjssj
zeytep ladymomm ama kıyma bazen belşi yaşta dokunuyor benimde anneanneme ve eşimin anneannesine dokunur mesela Bizim yörede ot yemeği, zeytinyağlı, deniz üürnü, mezeler meşhur eşimde ise et olsun, ete dair herşey olsun yeter ki sjsjsj
ladymomm zeytep bizde harcını yapıp pideciye veriyoruz annemin orada 3 tane yapan yer var ama benim şu an olduğum yerde fırını bulduğumuza şükür ediyoruz yani 😂😂
zeytep ladymomm kız bizde doğulu değiliz, eşim denedi bir kez, iyide yaptı, şimdi yine eşim yapar arada sjsjsj tabi genelde sipariş veriyoruz ama sipariş de midemiz yanıyor ertesi güne bazen, en güzeli evde yapılan sjsjsj kocam becerikli sjsjsj
ladymomm zeytep benim babamda et sever 🫠🫠 bizim orada hamur işi çok yapılır hamura dair ne ararsan yani 😂😂😂