zeytep ladymomm ben daha önce bir tabak yemiştim, üstünden yarım saat geçtikten sonra hatırlamıştım tabi o zamann ortaokulda falandım sanırım uuzn zamandır oruç tutamıyorum sjssj
zeytep ladymomm kız bizde doğulu değiliz, eşim denedi bir kez, iyide yaptı, şimdi yine eşim yapar arada sjsjsj tabi genelde sipariş veriyoruz ama sipariş de midemiz yanıyor ertesi güne bazen, en güzeli evde yapılan sjsjsj kocam becerikli sjsjsj
ladymomm zeytep bende reglyken bile çiğköfte aşeren bir tiptim ahahha 😂😂😂 dedim böyle çok zararlı çıkıyoruz en iyisi kendim yapayım sjjdjdkslsjk 1,5 sene oldu hiç dışarıdan almadık bir gün canım aşırı çekti eşime dedim nolur al bak yapacak takatim yok jsjxkdls almadı deli seninki daha güzel oluyor yap 3 4 gün yiyelim dedi sjjdkdkdlsl uyuz 😂😂😂 anneme yengeme gidince de gitmeden malzeme hazırlıyorlar gelmişken yap diyorlar geçen de komşum kızlarının öğretmenleri evine gelecek diye istedi yaptım adım köfteciye çıktı bu durumdan hiç memnun değilim 😂😂
llanjalee ladymomm bizim ülkemizin lezzetleri harika ya gerçekten bak her yörenin kendine has enfes yemekleri var , yemek kültürü geniş bi ülkeyiz 😍🙃
ladymomm llanjalee bu yüzden bu ülkeyi terk eyleyemem yaaaa djjddkld cidden her şeyi başka ben mor lahana çok severim turşuyu da çok severim 🫠🫠 İzmir’de mor lahana turşusu yedim yok böyle bir şey yaaa bayıldım üstünden 10 sene geçti her sene mor lahana turşusu yapılır bizde nadjdjjjkdll
ladymomm zeytep ayy görsen fena dilli her gören konuşsa da dinlesek diye gözünün içine bakıyor ksjdkkd
ladymomm llanjalee jalem benim menü karıştı sjjdkdkşs Sarma Tavuklu patates yemeği Pide İçliköfte Çorba yapacaktım vazgeçtim sjjdkds neden böyle oldu hepsi kuru kuru birde 😂😂😂
ladymomm zeytep okuyorum okuyorum ayetel kürsü okuyorum sürekli birara resmini atarım belki görsen tam Koreli sjdjdkdls
zeytep ladymomm hahaha🤣😅bizde de eşim yapınca topluca yeriz sjsjsj ben memnunum bu durumdan çünkü eşim yapıyor sjssjj
zeytep ladymomm kız damak zevki bile çok değişik bay anı pirinci aynı yağı kullanırız kayınvalidemle bana derki, ikimizin pilavı arasında fark var, Zeynep’in pilavı dha güzel senin ki acı oluyor anne der ama biz asla almıyoruz o acılığı, yani çok hassas ya damak zevki
ladymomm llanjalee ama bak böyle salata gibi yapılan değil ha o başka jdjfkdls ben kaç kez netten baktım sürekli şu limon ve sirkeyle ellerinin içinde ovaladıkları tarif var 🫠🫠🫠
ladymomm zeytep benim babamda et sever 🫠🫠 bizim orada hamur işi çok yapılır hamura dair ne ararsan yani 😂😂😂
llanjalee ladymomm o kuru kuru şeyleri ayranla ıslatırsınız ya bişey olmaz efsane şeyler ya içli köfte aşeriyorum resmen 🥹 dışardan alınanları hiç sevmiyorum kendim de üşeniyorum yapmaya